Klantcase: Fruitzaam gifts

Introductie

De oprichting van Fruitzaam gifts is ontstaan vanuit vriendschap tussen Rutger Vogelezang en Said Hatuina. Rutger had al de nodige operationele kennis en ervaring in de duurzaame sector. Said een commerciële achtergrond in de Human Resources. Met deze mix van ervaring werd dan ook in 2016 het nieuwe business concept Fruitzaam gifts geboren met als doel een glimlach bezorgen met de meest luxe en mooiste fruitmanden. De naam Fruitzaam is bedacht vanuit drie kernwaarden: voedzaam, duurzaam en zorgzaam. Deze kernwaarden zijn tot op de dag van vandaag in het gehele bedrijfsproces nog zichtbaar. Inmiddels is Fruitzaam gifts een begrip geworden in het versturen van luxe fruitmanden door heel Nederland.

Klantcase Fruitzaam gifts

Uitdaging

Wegens problemen met de server die zorgde voor snelheidsproblemen van de website van Fruitzaam gifts zijn Said en Rutger online op zoek gegaan naar een bedrijf met kennis van WordPress en Hosting.

Na hun online zoektocht kwam het duo bij een partij uit die hulp kon bieden bij de serverproblemen. Deze partij adviseerde daarnaast om de hosting te verhuizen naar ManagedWPHosting, want: ‘Als je de hosting goed wil hebben moet je bij Ramon van ManagedWPHosting zijn’.

‘Als je de hosting goed wil hebben moet je bij Ramon van ManagedWPHosting zijn’.

WordPress & hosting expertise

Het ondernemende duo luisterde naar het advies en nam contact op met Ramon via de website. Hoewel de website niet echt aansprak qua look & feel, bevielen de prijzen daarentegen wel. Fruitzaam gifts heeft vervolgens een maand de hosting getest, in deze maand kwam de WordPress kennis duidelijk naar voren. Mede hierdoor kreeg Said het gevoel dat het de juiste keuze zou zijn om voor ManagedWPHosting te kiezen.

Website hosting verhuizen

De volgende stap was het verhuizen van de website van de huidige hostingpartij naar ManagedWPHosting. Dankzij de goede samenwerking tussen de webbouwer van Fruitzaam gifts en ManagedWPHosting is dit proces vrij vlot en vlekkeloos verlopen.

Fruitzaam gifts is tot de dag van vandaag blij met de overstap. Dit komt volgens Said omdat ManagedWPHosting goed bereikbaar is en veel kennis heeft van WordPress. Ondanks de verschillende persoonlijkheden zitten Said en Ramon wel altijd op 1 lijn.

Benieuwd wat ManagedWPHosting voor jou kan betekenen?

Ben jij op zoek naar een systeembeheerder die voor je klaarstaat? Zorgt voor een veilige backup en snelle opslag? Wij hebben een ruim aanbod aan Premium Managed WordPress hosting pakketten voor bedrijven, webbouwers en webshops. Vraag een gratis demo aan en ervaar het zelf