WordPress hosting voor online marketeers

WordPress hosting voor online marketeers

Als online marketeer weet je als geen ander hoe belangrijk een snelle website is. Een goede partner in WordPress hosting speelt hierin een belangrijke rol.

Als een van de top managed hosting providers heeft WordPress onze volledige focus en hechten wij veel waarde aan continue snelheidsverbeteringen. Daarnaast staat er code van Ramon Fincken (eigenaar van ManagedWPHosting) in het officiele WP Core project.

Omdat deze code is goedgekeurd, is Ramon een van de weinige eigenaren van een WordPress hostingbedrijf die ook zelf WP Core developer is.
Dit omschrijft wel onze kennis en passie omtrent WordPress, hosting en code.

Wij zijn al jaren een van de top managed hosting providers. Volledig gespecialiseerd in WordPress hosting met een focus op continue snelheidsverbeteringen. Al onze servers staan in Nederlandse datacenters. Veiligheid staat centraal. Volledig conform GDPR/AVG regelgeving. Meer weten? Neem dan direct contact met ons op.

Neem contact op

Voordelen hosting bij ManagedWPHosting

Wanneer je als online marketeer websites host bij ManagedWPHosting ben je verzekerd van:

WordPress hostingpakketten voor online marketeers

GO WordPress hosting € 12 per maand Business hosting € 36 per maand NVME WooCommerce hosting € 52 per maand
Opslag, Dataverkeer5 SSD + CDN, 50 GB10 SSD + CDN, 200 GB20 NVME SSD + CDN, 400 GB
PHP geheugen, CPU Cores256 MB, cores300 MB, cores400 MB, cores
Dagelijkse backup maanden
maanden
maanden
Premium DNSBetaalde optieBetaalde optieBetaalde optie
Redis object cacheNoNoYes
Litespeed EnterpriseYesYesYes
Opslag Enterprise SSD Enterprise SSD Enterprise NVME SSD
Malware verwijderen bij verhuizing (Bestandsinfecties)Betaalde optieYesYes
Fair use
Kies dit pakketKies dit pakketKies dit pakket

Over ManagedWPHosting

Als eerste managed hoster voor WordPress in Nederland verzorgen wij de WordPres hosting voor verschillende online marketingbureau's en gaan wij voor 100% tevredenheid en betrouwbare & snelle hosting. Inmiddels weten wij, elke klant van elk online marketingbureau, niet alleen in de wensen maar ook in de website.

Want als online marketingbureau wil je natuurlijk niet direct zelf verantwoordelijk zijn technische problemen die optreden tijdens het hosten van websites. Je wilt je kunnen focussen op je business en vertrouwen dat websites van je klanten altijd online staan en goed draaien. Daarom helpen we jou naast WordPress hosting ook met eventuele technische problemen rondom websites of webshops van jouw klanten.

“ManagedWPHosting heeft de groei performance laten zien die wij zochten’

Nick, Maatwerk Online

WordPress hosting verhuizen

Wanneer je als online marketingbureau besluit over te stappen naar ManagedWPHosting is de eerste stap het verhuizen van jouw website en die van jullie klanten. Geen paniek, we helpen je hier graag mee. Samen met jou en je huidige WordPress hostingpartij regelen we een vlekkeloze verhuizing van de websites van de klanten van jouw online marketing bureau. Dat mag ook in het weekend of op een avond, geen enkel probleem voor ons.

Wil je meer weten over het verhuizen van de website van jouw klanten? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact met ons op

Over ManagedWPHosting

WordPress hosting specialist

Met onze verschillende WordPress hosting pakketten voor online marketing bureau's en de mogelijkheid om een WordPress hostingpakket op maat samen te stellen voor jouw klanten, sluiten wij altijd aan bij jouw wensen. Vanwege onze uitgebreide kennis, weten we precies wat WordPress is en hoe we dit op de beste manier kunnen hosten.

Het veilig installeren zit gratis bij ons inbegrepen en gebeurt volledig automatisch. Daarnaast ontzorgen wij online marketing bureau's bij het uitvoeren van belangrijke WordPress updates en de backups van de websites van jouw klanten. Zo kunnen jullie als bureau de volledige focus liggen bij de online groei van jullie klanten.

Ik wil overstappen naar ManagedWPHosting

✓ Laat je site door ons gratis verhuizen

Wij hosten meer dan 4500 websitesReviews: Onafhankelijk verzameld door Webwinkelkeur. Er staat geen beloning tegenover voor de klanten. We controleren iedere review actief of iemand klant is of is geweest. Er is geen redactie op de inhoud of score.

Managed WordPress Hosting

Managed WordPress Hosting.nl is een handelsnaam van CreativePulses.nl
Postadres:
Willem Barentszroute 96
1363LN Almere

Tel: 036-2002290

KVK: 30262182
BTW: NL002246007B34