Vergeet ondermaatse prestaties. Vergeet zelfs snelle SSD opslag. Ga voor NVME en kies ook voor brute kracht!  Kies voor onze extreem snelle NVME WooCommerce hosting en je wilt nooit meer wat anders. Ongeacht hoeveel Black-Friday acties of andere pieken in verkeer.

Gratis inbegrepen:

 • 1 uur snelheidsoptimalisatie advies
 • 6 maanden backups
 • Steengoed Sectigo TLS (HTTPS in je adresbalk) certificaat
 • Siteverhuizing, ook in het weekend of avonduren
 • Domeinnaam (.nl of .com)
 • Wereldwijde CDN

Al onze servers staan in Nederlandse datacenters. De backups staan in Nederland en Duitsland, GDPR/AVG toplocaties. Ideaal voor sites die extreem snel moeten laden met WooCommerce, Learndash (inlog leeromgeving), Thrive, WPML multilingual of een combinatie van deze plugins.

Nooit meer trage winkelmandjes, nooit meer trage zoekacties, nooit meer een trage beheeromgeving.

Wil je je huidige site als test bij ons vergelijken? Doen we! We weten zeker dat het je bevalt en je meteen wilt blijven. Klik om meteen een demo aan te vragen.

NVME: Met Ferrari motor!

NVME WooCommerce hosting

€ 50 p/m
 • Opslag 20 GB NVME SSD + CDN
 • Dataverkeer 400 GB
 • PHP geheugen (minimaal) 128 MB
 • Backups Ja
 • WordPress Core updates Ja
 • Standaard TLS Sectigo
 • Cronjobs Ja
 • Varnish caching Ja
 • Nederlandstalige helpdesk Ja
NVME servercluster high availability

Dedicaded WooCommerce NVME servercluster

€ 525 p/m
 • Opslag 200 GB NVME SSD + CDN
 • Dataverkeer 1 TB
 • PHP geheugen (minimaal) 512 MB
 • Backups Ja
 • WordPress Core updates Ja
 • Standaard TLS Letsencrypt of sectigo
 • Cronjobs Ja
 • Varnish caching Ja
 • Nederlandstalige helpdesk Ja

Vergelijk ze met elkaar

NVME WooCommerce hostingNVME WooCommerce dedicated hostingDedicaded WooCommerce NVME servercluster
Dataverkeer 400 GB1 TB1 TB
Opslag 20 GB NVME SSD + CDN200 GB NVME SSD + CDN200 GB NVME SSD + CDN
PHP geheugen (minimaal) 128512512
Standaard TLSSectigoLetsencrypt of sectigoLetsencrypt of sectigo

Features

Backups (meermaals per dag, opgeslagen in NL en DE)
Cronjobs
Updates
Varnish caching
Content Delivery Network (CDN)
Secu laag & Web Application Firewall
Litespeed PHP caches op NVMEPHP caches op NVMEPHP caches op NVME
Opslag (Enterprise SSD) NVME SSDNVME SSDNVME SSD
WP-CLI, SSH en GIT

Support

Gratis verhuizing
Telefonische helpdesk (Nederlandstalig)
Ik wil dit pakket Ik wil dit pakket Ik wil dit pakket

Wat is WooCommerce?

WooCommerce is een open source e-commerce plugin voor WordPress. Met deze plugin maak je dus makkelijk een webshop van jouw bestaande website. WooCommerce werd oorsponkelijk ontwikkeld door WooThemes, zij maken ook onder andere premium WordPress themes. In 2011 lanceerden zij de eerste versie van WooCommerce.

In het begin ging het om een erg simpele plugin. Ondertussen groeide WooCommerce uit tot één van de meest gebruikte webshopsystemen wereldwijd. Je kunt er eenvoudige webshops mee maken, maar ook erg uitgebreide met veel functionaliteiten.

Wat kost WooCommerce?

De plugin WooCommerce is gratis. Je kunt deze gewoon downloaden via de plug-in directory in je WordPress website. Standaard is WooCommerce al behoorlijk uitgebreid. De kans bestaat dus dat je webshop geen (extra) geld kost. Toch kan het natuurlijk zo zijn dat je bepaalde functionaliteiten mist zoals betalingen via iDeal accepteren. Net als bij jouw WordPress website, kijk je dan voor een plugin. Ook voor WooCommerce zijn veel gratis plugins verkrijgbaar. Zoek je naar een zeer specifieke functionaliteit, dan is de kans echter groot dat een betaalde plugin geschikter is.

Heb je een speciaal WordPress theme nodig voor WooCommerce?

Nee, wanneer je reeds een bestaande website hebt, kun je met WooCommerce simpel en snel een webshop toevoegen. Je gaat bij je WordPress website naar je plug-ins en kiest ervoor om een nieuwe toe te voegen. Hier zoek je op ‘WooCommerce’, waarna je deze plug-in installeert. Na het activeren, doorloop je de WooCommerce installatie wizard en kun je aan de slag.

Waar let ik op bij het kiezen van een WooCommerce theme?

Heb je nog geen bestaande website? Kies dan bij voorkeur een WooCommerce theme. Dit zorgt er namelijk voor dat de opmaak al op e-commerce gericht is. Verder geven we nog een aantal tips:

Wat zijn de voordelen van WooCommerce?

WooCommerce werd uiteraard niet zomaar een ontzettend populair webshopsysteem. Het biedt de nodige voordelen waarmee jij je shop een succes maakt!

Gebruiksvriendelijk

Wellicht is de gebruiksvriendelijkheid het grootste voordeel van WooCommerce. Het werd zo gemaakt, dat iedereen er meteen mee kan werken. Zodra je WordPress en WooCommerce hebt geïnstalleerd, kan je aan de slag.

Gratis

Hoewel gratis zeker niet altijd beter is, kunnen we niet anders stellen dan dat dit een voordeel is. Het geeft je namelijk de mogelijkheid om te experimenteren met WooCommerce, zonder dat je geld uit moet geven. Je hebt zelf de keuze of je jouw WooCommerce webshop uitbreidt met gratis of betaalde plugins en extensies.

Schaalbare WooCommerce hosting

Of je nu een hele kleine webwinkel hebt of een webshop die duizenden bestellingen per dag verwerkt: het is mogelijk met WooCommerce. Let wel: hoe goed je webshop draait en hoe lang de laadtijd is, hangt voor een groot deel af van je hosting.

Constante ontwikkelingen

Omdat WooCommerce open source is, zijn veel mensen bezig met de ontwikkeling. Het aantal plug-ins is uitgebreid en er ontstaan snel meer. Ook koppelingen met de meeste software, zoals bijvoorbeeld boekhoud- en betaalsystemen, zijn reeds aanwezig.

Krachtig

WooCommerce is een krachtige e-commerce plugin, waarmee je snel en makkelijk een goede webshop opzet. Omdat de core van WooCommerce degelijk werd geprogrammeerd, is het ook SEO-technisch een goede keuze. Kies je de juiste hosting en (combinatie) van plugins, dan heeft jouw WooCommerce webshop een korte laadtijd. Dit zorgt voor meer conversie.

Wat zijn de nadelen van WooCommerce?

Het enige echte nadeel waarmee je rekening moet houden, is dat WooCommerce populair is bij iedereen. Ook bij hackers. Houd daarom altijd jouw website up-to-date.

Managed WordPress Hosting biedt snelle, veilige en stabiele WooCommerce hosting

Om je WooCommerce webshop optimaal te laten draaien, heb je geschikte hosting nodig. Je wilt natuurlijk geen webshop met zo’n lange laadtijd dat alle bezoekers naar de concurrent gaan. Kies daarom voor onze snelle en stabiele NVME WooCommerce Hosting. Niet alleen ben je verzekerd van snelheid, wij maken ook dagelijks meerdere back-ups en regelen voor jouw de WordPress updates.

Heb je een erg drukbezochte webshop of wil je simpelweg het allerbeste? Dan is onze extreem snelle NVME WooCommerce Dedicated Hosting ideaal. Hierbij krijg je een server waarop alleen jouw website staat. Elke maand krijg je maar liefst 1 TB dataverkeer.

Heb je nog verdere vragen over WooCommerce of heb je interesse in WooCommerce hosting? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

ManagedWPHosting: De beste hosting voor webbouwers, webbureau's en webshops

Jouw WordPress website kan sneller.
We bewijzen het met een gratis test.
Dus jij denkt dat jouw WordPress website echt niet sneller kan?
Daag ons maar uit, meer dan 90 procent is direct overtuigd!

Maak een gratis snelheidsvergelijk van mijn site