Ecommerce en Dedicated NVME hosting pakketten vergelijken

Ecommerce en Dedicated NVME hosting pakketten vergelijken

Supersnelle Ecommerce NVME hosting

Heb je een erg drukbezochte webshop of wil je simpelweg het allerbeste? Dan is onze extreem snelle NVME WooCommerce Dedicated Hosting ideaal. Hierbij krijg je een server waarop alleen jouw website staat. Elke maand krijg je maar liefst 1 of zelfs 2 TB dataverkeer.
Pieken in verkeer met bijvoorbeeld Black Friday of Cyber Monday. Onze servers kunnen dit met gemak aan.

Al onze servers staan in Nederlandse datacenters. Veiligheid staat centraal. Volledig conform GDPR/AVG regelgeving. Meer weten? Neem dan direct contact met ons op.

Neem contact op

Voordelen webshop hosting voor je bezoekers

GRATIS inbegrepen bij onze hosting

Probeer de snelste Ecommerce hosting zelf uit met een GRATIS demo

Ben jij benieuwd of onze Ecommerce hosting echt zoveel sneller is dan je huidige hosting? Wij bieden een gratis demo. Test zelf en onafhankelijk de verschillen. We weten zeker dat het je bevalt en je meteen wilt blijven. Meer dan 90% is direct overtuigd.

Gratis demo aanvragen

Bekijk onze Ecommerce en Dedicated hosting pakketten

Grootbedrijf & e-commerce

Je site staat op een gedeelde server en heeft zijn eigen recources die enkel voor jouw site zijn.

Ecommerce – S € 42 per maand Ecommerce – M € 52 per maand Ecommerce – L € 75 per maand
Opslag, Dataverkeer17 GB, 500 GB25 GB, 500 GB40 GB, 500 GB
PHP geheugen, CPU Cores7 GB, 12 cores8 GB, 14 cores10 GB, 14 cores
Backups6 maanden
+ 12 dagelijkse database backups
6 maanden
+ 12 dagelijkse database backups
6 maanden
+ 12 dagelijkse database backups
Premium DNSYesYesYes
Redis object cacheYesYesYes
LitespeedNVME PHP cachesNVME PHP cachesNVME PHP caches
Opslag Enterprise NVME SSD Enterprise NVME SSD Enterprise NVME SSD
Malware verwijderen bij verhuizing (Bestandsinfecties)YesYesYes
Kies dit pakketKies dit pakketKies dit pakket

Grote complexe websites & e-commerce

Een volledig eigen server, ideaal voor een grotere site of als je meerdere kleinere sites op een eigen server wil hosten.
Opslag en dataverkeer is uitbreidbaar. Staat er een + bij Server geheugen of Cores, dan zijn die ook uitbreidbaar.
Tot 2 uur premium siteverhuizing inbegrepen.

Profi – S € 110 per maand Profi – M € 150 per maand Profi – L € 225 per maand
Opslag, Dataverkeer60 GB, 1 TB90 GB, 1 TB220 GB, 2 TB
Server geheugen, CPU Cores16+ GB, 6 cores16+ GB, 8 cores16+ GB, 12+ cores
Backups6 maanden
+ 12 dagelijkse database backups
6 maanden
+ 12 dagelijkse database backups
6 maanden
+ 12 dagelijkse database backups
Premium DNSBetaalde optieBetaalde optieBetaalde optie
Redis object cacheYesYesYes
LitespeedNVME PHP caches
Litespeed mogelijk
NVME PHP caches
Litespeed mogelijk
NVME PHP caches
Litespeed mogelijk
Opslag Enterprise NVME SSD Enterprise NVME SSD Enterprise NVME SSD
Malware verwijderen bij verhuizing (Bestandsinfecties)FUPFUPFUP
Kies dit pakketKies dit pakketKies dit pakket

Reviews van onze webhosting klanten


Over ManagedWPhosting – WordPress hosting specialist

Wij zijn al jaren een van de top managed hosting providers. Volledig gespecialiseerd in WordPress hosting met een focus op continue snelheidsverbeteringen. Wij hebben een gemiddelde klantbeoordeling van een 9.8, dragen actief bij aan de broncode van WordPress en de documentatie ervan.

Kies ook voor een samenwerking met ManagedWPhosting. 

Wat is WooCommerce?

WooCommerce is een open source e-commerce plugin voor WordPress. Met deze plugin maak je dus makkelijk een webshop van jouw bestaande website. WooCommerce werd oorsponkelijk ontwikkeld door WooThemes, zij maken ook onder andere premium WordPress themes. In 2011 lanceerden zij de eerste versie van WooCommerce.

In het begin ging het om een erg simpele plugin. Ondertussen groeide WooCommerce uit tot één van de meest gebruikte webshopsystemen wereldwijd. Je kunt er eenvoudige webshops mee maken, maar ook erg uitgebreide met veel functionaliteiten.

Wat kost WooCommerce?

De plugin WooCommerce is gratis. Je kunt deze gewoon downloaden via de plug-in directory in je WordPress website. Standaard is WooCommerce al behoorlijk uitgebreid. De kans bestaat dus dat je webshop geen (extra) geld kost. Toch kan het natuurlijk zo zijn dat je bepaalde functionaliteiten mist zoals betalingen via iDeal accepteren. Net als bij jouw WordPress website, kijk je dan voor een plugin. Ook voor WooCommerce zijn veel gratis plugins verkrijgbaar. Zoek je naar een zeer specifieke functionaliteit, dan is de kans echter groot dat een betaalde plugin geschikter is.

Heb je een speciaal WordPress theme nodig voor WooCommerce?

Nee, wanneer je reeds een bestaande website hebt, kun je met WooCommerce simpel en snel een webshop toevoegen. Je gaat bij je WordPress website naar je plug-ins en kiest ervoor om een nieuwe toe te voegen. Hier zoek je op ‘WooCommerce’, waarna je deze plug-in installeert. Na het activeren, doorloop je de WooCommerce installatie wizard en kun je aan de slag.

Waar let ik op bij het kiezen van een WooCommerce theme?

Heb je nog geen bestaande website? Kies dan bij voorkeur een WooCommerce theme. Dit zorgt er namelijk voor dat de opmaak al op e-commerce gericht is. Verder geven we nog een aantal tips:

  1. Bekijk de demopagina’s en ontwerpen van een theme goed. Zo zie je welke het meest aansluit bij je wensen.
  2. Kijk ook naar de e-commerce gerichte ontwerpelementen, zoals bijvoorbeeld geanimeerde icoontjes voor je winkelwagentje.
  3. Kies zeker een theme uit dat responsive is en een goede mobiele interface heeft.
  4. Let op de laadtijd van de demo. Snelheid is bij een webshop erg belangrijk.
  5. Wil je een webshop in meerdere talen? Kies dan voor een theme met een ingebouwde vertalingstool.
  6. Check altijd de beoordelingen van gebruikers. Daarnaast kijk je of het theme nog regelmatig wordt geüpdatet.
  7. En als laatste tip: bekijk de demo’s niet alleen in jouw standaard browser. Klanten kunnen elke browser gebruiken (ook mobiel), kijk dus na of het theme in allemaal optimaal werkt.

Wat zijn de voordelen van WooCommerce?

WooCommerce werd uiteraard niet zomaar een ontzettend populair webshopsysteem. Het biedt de nodige voordelen waarmee jij je shop een succes maakt!

Gebruiksvriendelijk

Wellicht is de gebruiksvriendelijkheid het grootste voordeel van WooCommerce. Het werd zo gemaakt, dat iedereen er meteen mee kan werken. Zodra je WordPress en WooCommerce hebt geïnstalleerd, kan je aan de slag.

Gratis

Hoewel gratis zeker niet altijd beter is, kunnen we niet anders stellen dan dat dit een voordeel is. Het geeft je namelijk de mogelijkheid om te experimenteren met WooCommerce, zonder dat je geld uit moet geven. Je hebt zelf de keuze of je jouw WooCommerce webshop uitbreidt met gratis of betaalde plugins en extensies.

Schaalbare WooCommerce hosting

Of je nu een hele kleine webwinkel hebt of een webshop die duizenden bestellingen per dag verwerkt: het is mogelijk met WooCommerce. Let wel: hoe goed je webshop draait en hoe lang de laadtijd is, hangt voor een groot deel af van je hosting.

Constante ontwikkelingen

Omdat WooCommerce open source is, zijn veel mensen bezig met de ontwikkeling. Het aantal plug-ins is uitgebreid en er ontstaan snel meer. Ook koppelingen met de meeste software, zoals bijvoorbeeld boekhoud- en betaalsystemen, zijn reeds aanwezig.

Krachtig

WooCommerce is een krachtige e-commerce plugin, waarmee je snel en makkelijk een goede webshop opzet. Omdat de core van WooCommerce degelijk werd geprogrammeerd, is het ook SEO-technisch een goede keuze. Kies je de juiste hosting en (combinatie) van plugins, dan heeft jouw WooCommerce webshop een korte laadtijd. Dit zorgt voor meer conversie.

Wat zijn de nadelen van WooCommerce?

Het enige echte nadeel waarmee je rekening moet houden, is dat WooCommerce populair is bij iedereen. Ook bij hackers. Houd daarom altijd jouw website up-to-date.

Managed WordPress Hosting biedt snelle, veilige en stabiele WooCommerce hosting

Om je WooCommerce webshop optimaal te laten draaien, heb je geschikte hosting nodig. Je wilt natuurlijk geen webshop met zo’n lange laadtijd dat alle bezoekers naar de concurrent gaan. Kies daarom voor onze snelle en stabiele NVME WooCommerce Hosting. Niet alleen ben je verzekerd van snelheid, wij maken ook dagelijks meerdere back-ups en regelen voor jouw de WordPress updates.

Kies voor onze extreem snelle NVME WooCommerce hosting en vergeet snelle SSD opslag en kies voor de brute kracht van NVME hosting.  Je wil nooit meer wat anders.

Heb je nog verdere vragen over WooCommerce of heb je interesse in WooCommerce hosting? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op