WordPress hosting voor bedrijven

WordPress hosting voor bedrijven

Heb jij een eigen bedrijf met daarbij een eigen website? Dan is het aan te raden om met een hosting partij in zee te gaan die WordPress hosting voor bedrijven aanbiedt. Het is namelijk vanzelfsprekend dat jouw website te allen tijde optimaal moet werken en daarnaast is het van belang dat er niets op de laadtijd aan te merken is. Want als sitebezoekers moeten wachten op een ladende pagina, bestaat er een grote kans dat zij direct doorgaan naar de concurrent.

Laadtijd is bovendien belangrijk als we kijken naar zoekmachines, want ook zij geven de voorkeur aan een website met een korte laadtijd. Om hoog te scoren is het dus essentieel dat jouw performance goed is en daar kan een hosting bedrijf je bij helpen. Managed WP Hosting is zo’n bedrijf dat WordPress hosting voor bedrijven aanbiedt en doordat wij gebruikmaken van de beste servers en caching technieken, ben jij met onze hulp altijd sneller dan de concurrentie.

Zorgeloze en veilige hosting voor jouw bedrijf

Naast het feit dat je door onze WordPress hosting voor bedrijven altijd sneller bent dan jouw concurrenten, kan je jezelf met Managed WP Hosting als hosting partij ook nog eens volop concentreren op jouw bedrijf zónder veiligheidsrisico’s te nemen. Wij kunnen alle belangrijke updates voor WordPress en al jouw plug-ins voor je fixen, waardoor je zeker bent dat alle updates tijdig voor elkaar zijn. Dat noemen wij nou zorgeloze WordPress hosting voor bedrijven. Met ons als hosting bedrijf hoef je bovendien niet bang te zijn dat je gegevens verliest, doordat wij iedere dag een back-up van jouw website maken. Gaat er toch iets fout? Dan kan dat op deze manier toch eenvoudig worden hersteld.

Waarschijnlijk heeft iedereen wel eens van de horrorverhalen gehoord over bedrijven die worden gehackt, waardoor klantgegevens in verkeerde handen vallen. Wij als Managed WP Hostining snappen dat dit onaanvaardbaar is en wanneer wij WordPress hosting voor bedrijven uitvoeren, wordt veiligheid gezien als topprioriteit. Iedere noodzakelijke voorzorgsmaatregel wordt door ons als hosting partij genomen om ervoor te zorgen dat de gegevens van jouw én van de klanten veilig zijn en blijven. Goed om te weten is dat al onze servers volledig in eigendom zijn en tevens gewoon in Nederland staan.

Voordelen van WordPress hosting voor bedrijven

Wanneer je op zoek bent naar een partij die WordPress hosting voor bedrijven aanbiedt, ben je vast ook benieuwd naar de voordelen van WordPress hosting. En dat zijn er nogal wat! WordPress is bijvoorbeeld eenvoudig in gebruik en bovendien ontwikkelt het zich veel sneller dan alle andere programma’s. Dat komt doordat WordPress open source is en de software zodoende door een complete community wordt gemaakt en verbeterd. De overige voordelen van WordPress – en dus ook voor WordPress hosting voor bedrijven – zetten we hieronder voor je op een rij.

WordPress hosting voor bedrijven: de diverse hostingpakketten

Omdat ieder bedrijf anders is en dus ook verschillende wensen en behoeften heeft als het gaat om WordPress hosting voor bedrijven, bieden wij als hosting partij verschillende pakketten aan. Heeft jouw bedrijf een eenvoudige bedrijfswebsite zonder al te veel plug-ins? Dan kan je voor ons Growing WordPress hosting pakket gaan. Schaar jij jouw website onder een wat uitgebreidere website, met een webshop of flink wat plug-ins? Dan raden we aan om voor ons Ecommerce hosting pakket te kiezen. Het laatste pakket dat we aanbieden is het Dedicated server hosting pakket. Deze komt goed van pas wanneer je een grote webshop of een webwinkel hebt.

Hosting partij gezocht die WordPress hosting voor bedrijven aanbiedt? Neem contact op!

Erken je de voordelen van WordPress hosting voor bedrijven en denk je dat Managed WP Hosting jouw ideale partner is? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we samen kunnen sparren over de mogelijkheden. Ook voor advies kan je uiteraard bij ons terecht. Wij zijn iedere dag bereikbaar en helpen je graag verder, op weg naar een snelle, veilige en succesvolle website.