WordPress hosting voor bedrijven

WordPress hosting voor bedrijven

Wanneer je een bedrijf hebt moet jouw website optimaal werken. Altijd. Bovendien weet je dat de laadtijd uiterst belangrijk is: klanten die zitten te wachten op een ladende pagina, gaan al snel kijken bij je concurrent. En dat niet alleen, ook zoekmachines geven de voorkeur aan een website met een korte laadtijd. Wil je dus hoog scoren in de zoekresultaten? Dan moet je performance goed zijn. Bij Managed WordPress Hosting bieden wij WordPress hosting voor bedrijven aan met korte laadtijden. Omdat wij gebruikmaken van de beste servers en caching technieken, ben jij altijd sneller dan de concurrentie.

Zorgeloze hosting voor bedrijven

Wil jij volop concentreren op jouw bedrijf? Maar daarnaast geen veiligheidsrisico’s nemen? Kies er dan voor om all belangrijke updates voor WordPress en je plugins door ons te laten doen. Op die manier ben je zeker dat alle updates tijdig gebeuren, dat noemen wij nou zorgeloze WordPress hosting voor bedrijven. Bij Managed WordPress Hosting hoef je ook niet bang te zijn dat je gegevens verliest. Wij maken namelijk elke dag een back-up van jouw website. Mocht er dan toch iets fout gaan, kan dit snel en makkelijk worden hersteld. We gaan tot 6 maanden terug!

Veilige WordPress hosting voor bedrijven

Iedereen kent de horrorverhalen van bedrijven die gehackt worden, waardoor klantgegevens in de verkeerde handen vallen. Managed WordPress Hosting snapt dat dit onaanvaardbaar is. Wij maken van veilige WordPress hosting voor bedrijven dan ook elke dag een topprioriteit. Wij nemen alle noodzakelijke voorzorgsmaatregelen om jouw gegevens en die van je klanten veilig te houden. Onze servers zijn in volledig eigendom en staan gewoon in Nederland.

Hostingpakketten voor bedrijven

Heeft jouw bedrijf een eenvoudige bedrijfswebsite zonder al te veel plugins? Kies dan voor ons Growing WordPress hosting pakket.

Heb jij een uitgebreidere bedrijfswebsite, met een webshop of flink wat plugins? Kies dan voor ons Ecommerce hosting pakket.

Is jouw bedrijf een grote webshop of webwinkel? Kies dan voor onze Dedicated server hosting pakket.