WordPress hosting voor non-profits, stichtingen, scholen, non-profits, clubs en verenigingen. Snel, veilig en betaalbaar.

Een site moet snel en veilig zijn. Zeker als het gaat om een WordPress sites is de betrouwbaarheid van de site en het trackrecord van de WordPress webhost heel belangrijk. Maar het moet ook voor stichtingen, scholen/schoolgemeenschappen, clubs en sportverenigingen/verenigingen betaalbaar blijven. Vertegenwoordig jij een nonprofit? Wij geven je dan tot 35 procent jaarlijkse korting op al haar shared hostingpakketten.

Wij weten als geen ander hoe je een WordPress site supersnel op het scherm krijgt en hoe hij niet "plat" gaat bij de wat grotere aantallen bezoekers. Indien het moet denken we met je webbouwer mee of kunnen we je hierin volledig ontzorgen.

Voor alle non-profits

Dus: sportclubs, scholen, gebedshuizen (kerken, moskeen, etc), ANBI goede doelen, liefdadigheid, ben jij een non-profit dan krijg je blijvende korting op onze shared hostingpakketten.

Geen technische kennis nodig

Heb je al een hosting aanbieder? Wij verhuizen je site gratis, zonder downtime.
Wij zorgen dat WordPress veilig klaar staat en qua software bijgehouden wordt. We scannen de bestanden op malware en maken goede backups (maanden terug). Je hoeft niet te kunnen programmeren. Als je een (nieuwe) site nodig hebt, dan kunnen we je via onze contacten voorzien van een nieuwe WordPress website.

Direct contact opnemen!

  • Een korte vraag om massa robot inzendingen tegen te gaan.
    Bijvoorbeeld: Zoekmachine, via een vriend, via een andere site etc..
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.