Klantcase: Positivity Shop

Introductie

Positivity Shop is een webshop met unieke edelsteenproducten en self-care tools. De shop zet zich daarnaast ook in om awareness rondom het belang van self-care en een positieve mindset te verspreiden.

Kimberly van Positivity Shop: “Met de toegankelijke producten van Positivity Shop willen wij zoveel mogelijk mensen inspireren en helpen een authentiek leven te creëren. Samen werken aan een wereld waar positieve energie centraal staat is waar ons hart sneller van gaat kloppen. Onze producten bevatten edelstenen van hoge kwaliteit die helpen met het vinden van balans, geluk, overvloed en (zelf)liefde. Kortom: fijne cadeaus voor jezelf of een geliefde.”

Klantcase Positivity Shop

Uitdaging

Voor Positivity Shop is een snelle en veilige website erg belangrijk. De webshop moet altijd online zijn, een snelle laadtijd hebben en piekmomenten van bezoek aankunnen. Voordat Kimberly klant werd bij ManagedWPHosting, regelde zij haar hosting via een andere grote hostingpartij. Kimberly: “Toen ik mijn webshop aan het opzetten was, koos ik in eerste instantie voor een bekende grote hostingpartij. Mijn verwachting was dat dit prima zou zijn voor mijn type website. Maar toen de webshop na livegang in korte tijd twee offline was, heb ik direct contact opgenomen met Ramon van ManagedWPHosting. Dit mocht namelijk niet nog een keer gebeuren.”

Persoonlijke contact en goede service

Toen de website van Positivity Shop er twee keer uit had gelegen, had Kimberly in eerste instantie contact opgenomen met haar huidige hostingpartij. “Het was lastig om contact te krijgen met die betreffende hoster. Toen ik ze eenmaal aan de telefoon had, kreeg ik te horen dat ze mij niet konden ondersteunen in de problemen die waren ontstaan. Dit was voor mij een duidelijk teken om op zoek te gaan naar een WordPress hosting expert die mij hierin wel kon ondersteunen.”
Kimberly legt uit: “Als webshopeigenaar wil je niet zelf verantwoordelijk hoeven zijn voor de hosting en/of technische problemen die optreden. Je wilt je kunnen focussen op je business en vertrouwen hebben dat jouw webshop altijd online staat en goed draait.”

Via Consigo Online Marketing had Kimberly al regelmatig contact met Ramon. “Toen de andere partij aangaf mij niet te kunnen helpen, heb ik direct telefonisch contact opgenomen met Ramon. Zijn team heeft mij vervolgens meteen geholpen met het oplossen van het issue.” Ramon en Kimberly hadden gedurende de dag een aantal keren contact via de telefoon en e-mail en binnen een aantal uren stond de webshop weer live en waren de problemen opgelost.

“Vooral het persoonlijke contact, direct kunnen schakelen en de snelle en goede service zijn erg fijn en staan in flink contrast met mijn vorige hostingpartij.”

Kimberly

Vertrouwen

Nadat het technische issue was opgelost wilde Kimberly zo snel mogelijk over naar ManagedWPHosting. “Ook dit was binnen een dag geregeld!” vertelt Kimberly. “Ramon gaf mij duidelijke instructies over wat hij van mij nodig had en hoe ik bijvoorbeeld mijn e-mail kon instellen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik de verhuizing van mijn website als snel en zorgeloos heb ervaren”.

Kimberly is nog steeds erg blij met de samenwerking: “Ik kan ManagedWPhosting echt aan iedereen met een e-commerce platform en/of webshop aanraden. Voor mij is het vooral belangrijk dat ik het vertrouwen heb dat mijn webshop altijd online staat, updates worden uitgevoerd, mijn website veilig is en dat er een expert klaarstaat wanneer er een keer een foutmelding of probleem ontstaat. Daarnaast is mijn webshop ook een stuk sneller geworden sinds ik bij ManagedWPHosting zit.”

GO WordPress hosting

Positivity Shop maakt gebruik van het GO WordPress Hosting pakket. Dit pakket heeft alles wat je nodig hebt voor je website: een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, https beveiligings certificaat inbegrepen en is van alle gemakken voorzien!

Ook heeft deze WordPress hosting varnish caching en litespeed voor een supersnelle website. Wij houden WordPress up to date, zodat jij lekker met je site inhoud aan de slag kunt.

Benieuwd wat ManagedWPHosting voor jou kan betekenen?

Ben jij op zoek naar een webshop hoster die voor je klaarstaat? Zorgt voor een veilige backup en snelle opslag? Wij hebben een ruim aanbod aan Managed VPS en WordPress hosting pakketten voor bedrijven, webbouwers en webshops. Vraag een gratis demo aan en ervaar het zelf.

Gratis Demo aanvragen