Klantcase: Webmyday

Introductie

Als Full Service Internetbureau werkt Webmyday met een team van 15 specialisten aan het online zichtbaar worden en blijven van klanten. Of zoals ze het zelf noemen: “Jouw eigen marketingafdeling buiten de deur mét onmisbare vakkennis”.

webmyday klantcase

Hierbij is transparantie volgens Wessel van Webmyday het belangrijkst. "De klant alles concreet vertellen, want het is zo simpel als dat het is. En als een klant een vraag heeft, komen ze direct in contact met een van onze collega’s en niet met een helpdesk. Zo wordt de vraag van de klant altijd netjes en persoonlijk afgehandeld."

Webhosting uitdaging

Als Full Service internetbureau weet Webmyday hoe belangrijk snelle en kwalitatief goede website hosting is. Ze maken gebruik van diverse hosting partijen om de hosting van hun klanten te regelen.

Jammer genoeg konden niet alle partijen bieden waar Webmyday naar op zoek was. Voor een aantal grote grote (zware) webshops konden ze met de aangeboden hostingpakketten niet de juiste resultaten behalen. "De webshops en websites van een aantal van onze klanten bleven traag in gebruik. Zowel als bezoeker als voor de beheerders aan de achterkant van de websites."

“Goede, snelle en persoonlijke service. Zelfs in de avonduren of in het weekend”

Wessel

Goede, snelle en persoonlijke service.

Webmyday is via een partner bij ManagedWPHosting terecht gekomen die ManagedWPHosting had gevonden via Google. Wessel heeft vervolgens direct de telefoon gepakt en gebeld met Ramon. "Ik was blij verrast met de snelheid en persoonlijke service, zelfs op mijn e-mail werd binnen 5 minuten gereageerd."

Inmiddels hebben ze de hosting van een aantal klanten overgezet naar ManagedWPHosting.

Eigen hosting servers

Momenteel heeft Webmyday 1 grotere server bij ManagedWPHosting waarop de websites van een aantal van hun klanten worden gehost.

Daarnaast neemt ManagedWPHosting nog 2 eigen servers speciaal voor 2 klanten. Wessel is erg blij met het maatwerk dat is geleverd door het team van ManagedWPHosting. "En de snelheid is echt een stuk beter, ook aan de achterkant van de website."

Benieuwd wat ManagedWPHosting voor jou kan betekenen?

Ben jij op zoek om een eigen server te huren voor jouw klanten? En vind je het fijn om hulp te krijgen bij de technische hosting zaken? Wij hebben een ruim aanbod aan eigen servers en WordPress hosting pakketten voor bedrijven, webbouwers en webshops. Vraag een gratis demo aan en ervaar het zelf.

Gratis Demo aanvragen