Klantcase: Maatwerk Online

Introductie

Maatwerk Online is een full service digital agency dat bedrijven helpt groeien door de inzet van online marketing. Maatwerk Online vertaalt de doelstellingen van hun klanten naar een online marketingstrategie en voeren deze vervolgens uit. Op deze manier worden hun klanten volledig ontzorgt en krijgen ze grip op groei.

Klantcase Maatwerk Online

Uitdaging

Voordat Maatwerk Online bij ManagedWPHosting terecht kwam, zaten ze bij een andere hosting partij. Nick, verantwoordelijk voor de development tak bij Maatwerk Online: “We waren erg tevreden over de support van onze vorige hosting. Maar op een gegeven moment merkten we dat er performance issues ontstonden. We haalden niet de snelheden die we wilden kunnen aanbieden aan onze klanten en we betaalden toch een behoorlijk bedrag voor onze hosting.”

“ManagedWPHosting heeft de groei in performance laten zien die wij zochten"

Nick

Nick geeft aan dat ze vervolgens op zoek gingen naar een hostingpartij die wel aan hun performance eisen kon voldoen. “We kwamen bij Ramon van ManagedWPHosting terecht via onze IT-partner. We hebben toen direct contactgegevens uitgewisseld en zijn direct met een pilot gestart.”

WordPress hosting demo

Na het uitwisselen van contactgegevens heeft Maatwerk Online eerst voor verschillende klanten gebruik gemaakt van de Gratis Demo. De vooruitgang in performance was tijdens de Demo direct zichtbaar. Nick vond het een groot voordeel dat er eerst een test gedraaid kon worden met diverse klanten voordat ze definitief de overstap maakte naar ManagedWPHosting.

💡 Tip. We laten je graag ervaren hoe snel je website kan zijn met een van onze razendsnelle WordPress hosting pakketten.

Technische expertise

Wat Maatwerk Online vooral aanspreekt is dat Ramon en zijn collega’s van ManagedWPHosting ook meedenken met de technische kant van hosting en WordPress. De meeste andere hostingpartijen ontwijken vaak technische vragen en vragen over performance & snelheid. Daarnaast waardeert Nick de drijfveer “snelheid” die hoog in het vaandel staat bij ManagedWPHosting.

WooCommerce hostingpakket

Maatwerk Online neem het WooCommerce hostingpakket af bij ManagedWPHosting. Waarom? Omdat dit het snelste pakket is, met de beste performance. Daarnaast hanteert ManagedWPHosting een strikte hostingcapaciteit, hierdoor deel je de servercapaciteit niet met honderden andere sites.

Nick heeft nog een laatste advies voor wie twijfelt: "Probeer het gewoon! Vraag een gratis Demo aan bij ManagedWPHosting en ervaar het verschil in performance."

Gratis Demo aanvragen