WordPress hosting voor jouw passie

WordPress hosting voor jouw passie

Ben je te vaak bezig met het uitzoeken waarom je website zo traag is? Vergeet je regelmatig updates te draaien en ben je bang dat het daardoor dadelijk een keer fout gaat? Als je kiest voor hosting van Managed WordPress Hosting hoef je hier helemaal niet mee bezig te zijn. Met onze servers ben je verzekerd van een hoge snelheid. We maken dagelijks een back-up van je website en zorgen ervoor dat zowel de core als plug-ins steeds up-to-date zijn. Zo kun jij zorgeloos bezig zijn met jouw passie.

Gratis verhuisservice

Snelheid is bij elke website van groot belang, niemand wil zitten wachten op een ladende pagina. Daarom krijgt elke website bij ons gratis Varnish en Litespeed of zelfs NVME schijven voor extra snelheid. Bovendien hebben wij zelf high-end SSD WordPress servers, die gewoon in Nederland staan.

Heb je zelf geen technische kennis? Dan zit je bij ons helemaal goed. Wij hebben namelijk alle kennis in huis om elke website tot een succes te maken. Wil je overstappen naar Managed WordPress Hosting? Dan regelen wij de verhuis voor jou. Helemaal gratis.

Altijd veilige hosting

Managed WordPress Hosting werkt er elke dag opnieuw hard aan om de hosting zo veilig mogelijk te houden. Dit doen wij onder meer door gratis SSL aan te bieden. Ook zorgen wij voor automatische updates, een deugdelijke firewall en worden de servers dagelijks gescand op infecties en malware. Zo kun jij erop vertrouwen dat je website veilig blijft en jezelf helemaal richten op jouw passie.

Een greep uit onze mogelijkheden

GO WordPress hosting € 11 per maand Business hosting € 36 per maand NVME WooCommerce hosting € 50 per maand
Opslag5 GB SSD + CDN10 GB SSD + CDN20 GB NVME SSD + CDN
Dataverkeer50 GB200 GB400 GB
PHP geheugen256 MB300 MB400 MB
BackupsYesYesYes
UpdatesYesYesYes
Redis object cacheYes
CronjobsYesYesYes
Content Delivery Network (CDN)YesYesYes
Secu laag, IPS Firewall & Web Application FirewallYesYesYes
LitespeedYesYesPHP caches op NVME
Opslag (Enterprise SSD)YesYesNVME SSD
WP-CLI, SSH en GITYesYesYes
SupportYesYesYes
Gratis verhuizingYesYesYes
Malware verwijderen bij verhuizing (Bestandsinfecties)Betaalde optieYesYes
Varnish cachingYesYesYes
Telefonische helpdesk (Nederlandstalig)YesYesYes
Kies dit pakketKies dit pakketKies dit pakket