WordPress hosting voor jouw passie

WordPress hosting voor jouw passie

Ben je te vaak bezig met het uitzoeken waarom je website zo traag is? Vergeet je regelmatig updates te draaien en ben je bang dat het daardoor dadelijk een keer fout gaat? Als je kiest voor hosting van Managed WordPress Hosting hoef je hier helemaal niet mee bezig te zijn. Met onze servers ben je verzekerd van een hoge snelheid. We maken dagelijks een back-up van je website en zorgen ervoor dat zowel de core als plug-ins steeds up-to-date zijn. Zo kun jij zorgeloos bezig zijn met jouw passie.

Gratis verhuisservice

Snelheid is bij elke website van groot belang, niemand wil zitten wachten op een ladende pagina. Daarom krijgt elke website bij ons gratis Varnish en Litespeed of zelfs NVME schijven voor extra snelheid. Bovendien hebben wij zelf high-end SSD WordPress servers, die gewoon in Nederland staan.

Heb je zelf geen technische kennis? Dan zit je bij ons helemaal goed. Wij hebben namelijk alle kennis in huis om elke website tot een succes te maken. Wil je overstappen naar Managed WordPress Hosting? Dan regelen wij de verhuis voor jou. Helemaal gratis.

Altijd veilige hosting

Managed WordPress Hosting werkt er elke dag opnieuw hard aan om de hosting zo veilig mogelijk te houden. Dit doen wij onder meer door gratis TLS ( de nieuwste SSL certificaten ) aan te bieden. Met onze TLS heb jij de snelste en veiligste https verbindingen voor je bezoekers. Ook zorgen wij voor automatische updates, een deugdelijke firewall en worden de servers dagelijks gescand op infecties en malware. Zo kun jij erop vertrouwen dat je website veilig blijft en jezelf helemaal richten op jouw passie.

Een greep uit onze mogelijkheden

Starter – M € 8 per maand Growing – M € 24 per maand Ecommerce – M € 52 per maand Profi – M € 150 per maand
Opslag, Dataverkeer3 GB, 100 GB8 GB, 300 GB25 GB, 500 GB90 GB, 1 TB
PHP geheugen, CPU Cores2 GB, 2 cores5 GB, 6 cores8 GB, 14 cores16+ GB, 8 cores
Dagelijkse backup2 maanden
3 maanden
6 maanden
+ 12 dagelijkse database backups
6 maanden
+ 12 dagelijkse database backups
Premium DNSNoNoYesBetaalde optie
Redis object cacheNoYesYesYes
Litespeed EnterpriseYesYesNVME PHP cachesNVME PHP caches
Litespeed mogelijk
Opslag Enterprise SSD Enterprise NVME SSD Enterprise NVME SSD Enterprise NVME SSD
Malware verwijderen bij verhuizing (Bestandsinfecties)Betaalde optieYesYesFUP
Kies dit pakketKies dit pakketKies dit pakketKies dit pakket