Over Managed WordPress Hosting

Gestart in 2012 als de eerste managed hoster voor WordPress in Nederland, zijn we uitgegroeid tot een expert WordPress host met een telefonische helpdesk en eigen servers in Nederland!

Managed WordPress Hosting biedt WordPress hosting op maat. Je kunt bij ons terecht voor:

Maar wie zijn wij dan?

Ramon Fincken is de trotse eigenaar van Managed WordPress Hosting. Samen met Cris en Robin zorgen ze voor de hosting en helpdesk. Systeembeheer is uitbesteed zodat iedereen doet waar hij goed in is, zo is 1 + 1 nog altijd 3 (doen waar je goed in bent, de rest moet je andere experts hebben).

Ramon is sinds 2004 bezig met Open Source software (destijds gestart met de forumsoftware PhpBB) en heeft er sindsdien zijn passie van gemaakt.
Hij houdt ervan om te weten hoe iets onder de motorkap werkt en werkt dagelijks aan verbeteringen aan het Managed WordPress Hosting platform. Ook draagt hij bij aan het WordPress project door verbeteringen in de code en documentatie, en niet te vergeten het kennisdelen via blogs, meetups en WordCamps. Zijn codes staan daadwerkelijk in de officiele WP Core, omdat het is goedgekeurd is Ramon een van de weinige eigenaren van een WordPress hostingbedrijf die WP Core developer is.

Ondanks dat hij gestart is met MS Dos en Windows 3.11 werkt hij het liefst op Ubuntu linux machines. Ramon zeilt graag en is liefhebber van detectives en goede films.

Onze gegevens

Managed WordPress Hosting.nl is een handelsnaam van CreativePulses.nl
Postadres:
Willem Barentszroute 96
1363LN Almere

Tel: 036-2002290

KVK: 30262182
BTW: NL002246007B34

Helpdesk:
http://helpdesk.managedwphosting.nl
intake [at] managedwphosting.nl

Blog/Weblog:
https://www.managedwphosting.nl/blog

Mailinglijst:
https://www.managedwphosting.nl/mailinglijst

Kennisbank, handleidingen algemeen en WordPress:
https://documenten.managedwphosting.nl

Reviews: Onafhankelijk verzameld door Webwinkelkeur. Er staat geen beloning tegenover voor de klanten. We controleren iedere review actief of iemand klant is of is geweest. Er is geen redactie op de inhoud of score.

Socials:

Twitter@ManagedWPnl
FacebookManagedWordPressHostingdotNL
LinkedInwww.linkedin.com/company/managedwphosting-nl

NOC

NOChttp://noc1.creativepulses.nl
NOC, backup locatiehttp://noc2.creativepulses.nl


Andere labels en partners