Klantcase: I&O Research

Introductie

I&O Research is een onderzoeksbureau voor maatschappelijke vraagstukken. Ze leveren overheden en publieke organisaties betrouwbare en onafhankelijke onderzoeksuitkomsten die hen inzicht en handelingsperspectief bieden voor strategische keuzes en beleidsbeslissingen.

Luke van I&O Research: “Wij zijn een maatschappelijk betrokken onderzoeksbureau. Samen met onze opdrachtgevers zetten onze medewerkers zich in voor een welvarend, veilig, gezond, democratisch, mobiel en duurzaam Nederland.”

klantcase-io-research

Uitdaging

Voor I&O Research is een veilige hosting van hun website, en de voor de websites van hun klantprojecten erg belangrijk. Voordat I&O Research klant werd bij ManagedWPHosting, regelden ze hun hosting zelf. Echter was dit op een gegeven moment toch te beperkt en zijn ze op zoek gegaan naar een hosting bedrijf met veel expertise die dit van ze over kon nemen.

“Vanwege onze ISO-normeringen kwamen wij bij ManagedWPHosting met een aantal eisen waar maatwerk voor nodig was. Ze hebben exclusief voor ons een specifieke logging opgezet en dit loopt tot op de dag van vandaag nog steeds.”

Luke

Aanvullende eisen

Via Google kwam I&O Research bij ManagedWPHosting terecht en namen contact op met Ramon. Omdat I&O Research drie internationaal erkende kwaliteitsstandaarden uitvoert:

  1. ISO 9001 voor de bedrijfsvoering
  2. ISO 20252 voor beheersing van het proces van marktonderzoek en panelbeheer
  3. ISO 27001 voor informatiebeveiliging

Was de voorwaarde dat ze een hosting vonden die hierin goed kon ondersteunen.Luke van I&O Research: “Vanwege onze ISO-normeringen kwamen wij bij ManagedWPHosting met een aantal eisen waar maatwerk voor nodig was. Ze hebben exclusief voor ons een specifieke logging opgezet en dit loopt tot op de dag van vandaag nog steeds.”

Ramon van ManagedWPHosting legt uit dat wanneer I&O Research een verzoek indient om in te zien wat er aan de software is veranderd, dit nu gemakkelijk en snel geregeld kan worden door middel van een handige uitdraai.

Snelle verhuizing

Na contact met Ramon was de verhuizing van zowel hun eigen website, als de websites van klantprojecten, snel en soepel verlopen. ManagedWPHosting ontving de inloggegevens en heeft vervolgens in korte tijd de verhuizing verzorgd.

Luke is nog steeds erg blij met de samenwerking: “ManagedWPhosting is erg pro-actief. Bij vragen worden we snel geholpen en de persoonlijke benadering is erg prettig. Daarnaast zijn we ontzettend tevreden over het maatwerk voor onze aanvullende eisen en is er veel mogelijk.”

Benieuwd wat ManagedWPHosting voor jou kan betekenen?

Ben jij op zoek naar een VPS hoster die voor je klaarstaat? Zorgt voor een veilige backup en snelle opslag? Wij hebben een ruim aanbod aan Managed VPS en WordPress hosting pakketten voor bedrijven, webbouwers en webshops. Vraag een gratis demo aan en ervaar het zelf

Gratis demo aanvragen