Vaste maandelijkse inkomsten? Word WordPress hosting reseller

Je bouwt WordPress websites en wilt makkelijker verdienen dan telkens websites te moeten verkopen. De makkelijkste manier om een vaste inkomensstroom te creëren is door hosting reseller te worden. Zo pak je namelijk iedere maand vaste inkomsten zonder dat je er telkens nieuwe klanten mee hoeft binnen te halen.

Waar andere webhosts je verplichten vooraf al te betalen voor een pakket van 10 sites betaal je bij ons enkel wat je gebruikt. Zo schalen je klanten lekker mee zonder dat het je geld kost. Dus: Nog geen klanten? Dan ook geen kosten bij ons. Daarna betaal je per klant met een flinke korting.

Reseller worden

Wij de server-hardware en het onderhoud, jij de klant

Jouw klanten hebben sowieso hosting nodig voor hun website. En als jij toch de website voor ze bouwt, kun jij de hosting ook aanbieden. Wij zorgen dat de hardware draait zoals die moet draaien, jij onderhoudt het klantcontact en kunt op ons terugvallen voor ondersteuning.

Waarom reseller hosting van ManagedWPhosting?

Er zijn genoeg redenen om reseller te worden van onze WordPress webhosting. De belangrijkste redenen voor je op een rijtje:

Jij kent jouw klant en wij spreken weer jouw taal. Wij zijn hostingspecialisten met WordPress-kennis, zodat jij jouw team uitbreidt als reseller. Zijn er technische zaken waar je niet uitkomt, staan wij voor je klaar.

Jouw opties als hosting reseller

Eigenlijk heb je heel veel opties als reseller, die we kunnen terugbrengen tot 2 basisopties:

  1. Je verkoopt onze standaard webhostingpakketten en krijgt tot 35% resellerkorting ( variabel en start al bij 25% )
  2. Of je huurt je eigen serverruimte, waarbij je alles kunt inrichten en gebruiken zoals jij het wilt

Je bent helemaal vrij in wat jij aan jouw klanten rekent voor de webhosting. Of je nu de prijzen hanteert van onze webhostingpakketten, waarbij jij dus 100% marge draait op jouw inkoop, of een geheel eigen prijs berekent, het is helemaal aan jou.

Reseller worden

Alles inbegrepen

Je hoeft je geen zorgen te maken over de veiligheid en andere belangrijke technische zaken. Wij zorgen voor dagelijkse backups, updates van de server en WordPress core en goede beveiliging van bijvoorbeeld de login-omgeving. Zoals je van een gespecialiseerde hostingprovider mag verwachten.

Jij bent er voor jouw klant, wij zijn er voor jou

Als reseller ben jij de hostingprovider voor jouw klanten. Jij bent hun aanspreekpunt voor hun vragen en problemen. Kom je ergens niet uit, dan kun jij altijd terugvallen op ons. Je staat dus nooit alleen en hebt altijd de beschikking over onze technische kennis.

Waar wacht je nog op? Meld je nu aan of neem contact op wanneer je nog vragen hebt.

Ik wil WordPress reseller worden

Let op: Opties met een (*) zijn verplicht.

  • Een korte vraag om massa robot inzendingen tegen te gaan.
    Bijvoorbeeld: Zoekmachine, via een vriend, via een andere site etc..