Vaste maandelijkse inkomsten? Word WordPress hosting reseller!

Hosting reseller worden is een eenvoudige manier om een vaste inkomensstroom te creëren. Het verzorgen van WordPress reseller hosting is dan ook een goed alternatief wanneer je op dit moment websites bouwt en makkelijker geld wilt verdienen. Als webhosting reseller pak je iedere maand vaste inkomsten, zonder dat je er telkens klanten voor hoeft binnen te halen. Waar andere webhosting partijen je verplichten vooraf al te betalen voor een pakket van tien sites, betaal je bij ons enkel en alleen wat je gebruikt. Zo schalen je klanten lekker mee zonder dat het je geld kost. Heb je nog geen klanten? Dan heb je bij Managed WP Hosting als hosting reseller zijnde ook geen kosten. Daarna betaal je per klant, maar met een fikse korting. Ook web hosting reseller worden van ons? Neem direct contact met ons op!

Reseller worden

Wat is reseller hosting?

Voordat we ingaan op de voordelen van WordPress reseller hosting bij Managed WP Hosting, geven we je eerst graag even antwoord op de vraag ‘wat is reseller hosting eigenlijk?’. Reseller hosting is in beginsel een vorm van webhosting, waarbij een gebruiker serverruimte en bandbreedte inkoopt van een webhostingbedrijf en deze vervolgens doorverkoopt aan klanten als zijn of haar eigen hostingdienst. In wezen fungeert de hosting reseller als een tussenpersoon tussen de webhostingprovider en de klant, waarbij de web hosting reseller zijn eigen hosting, prijzen en voorwaarden kan bepalen.

Als reseller webhosting zijnde kan je als individu of bedrijf dus je eigen hostingbedrijf starten, zonder de kosten en complexiteit van het beheren van een fysieke serverinfrastructuur te hebben. In plaats daarvan kan je gebruikmaken van de infrastructuur en technische ondersteuning van de hostingprovider, in dit geval Managed WP Hosting. Dit, terwijl je profiteert van de mogelijkheid om je eigen merk te promoten en een eigen klantenbestand op te bouwen. Reseller hosting stelt je dus in staat om een breed scala aan hostingdiensten aan te bieden, zoals gedeelde hosting, VPS-hosting en dedicated server hosting. En dat zonder de noodzaak van technische expertise of infrastructuurinvesteringen.

Reseller hosting in Nederland bij Managed WP: wij server-hardware en onderhoud, jij de klant

Jouw klanten hebben sowieso hosting nodig voor hun website. En als je dan toch de website voor ze bouwt, kan je ook de hosting aanbieden. Wij zorgen ervoor dat de hardware draait zoals die moet draaien, terwijl jij het klantcontact onderhoudt en op ons kunt terugvallen voor ondersteuning. Als dat niet al genoeg reden is om voor reseller hosting bij Managed WP Hosting te kiezen, dan geven we je hieronder nog een aantal redenen om webhosting reseller bij ons te worden.

Jij kent jouw klant en wij spreken weer jouw taal. Wij zijn hostingspecialisten, zodat jij jouw team uitbreidt als hosting reseller. Zijn er technische zaken waar je niet uitkomt wat betreft web hosting als reseller? Dan staan wij voor je klaar.

Jouw opties als hosting reseller

Als reseller hosting bij Managed WP Hosting heb je heel veel opties. Deze opties kunnen we terugbrengen tot twee basisopties:

Je bent helemaal vrij in wat jij aan jouw klanten rekent voor de webhosting. Of je nu de prijzen hanteert van onze webhostingpakketten, waarbij jij dus 100% marge draait op jouw inkoop, of een geheel eigen prijs berekent: het is helemaal aan jou.

Reseller worden

Alles is inbegrepen

Als web hosting reseller bij Managed WP Hosting hoef je jezelf geen zorgen te maken over de veiligheid en andere belangrijke technische zaken. Wij zorgen voor dagelijkse back-ups, updates van de server en WordPress core en goede beveiliging van bijvoorbeeld de login-omgeving. Helemaal zoals je van een gespecialiseerde hostingprovider mag verwachten.

Ook hosting reseller worden? Neem contact op voor al je vragen!

Als webhosting reseller ben jij de hostingprovider voor jouw klanten. Jij bent hun aanspreekpunt voor al hun vragen en problemen. Kom je ergens zelf niet uit? Dan kan je altijd terugvallen op ons. Je staat dus nooit alleen en hebt te allen tijde de beschikking over onze technische kennis. Waar wacht je nog op? Meld je snel aan of neem contact met ons op wanneer je nog vragen hebt over WordPress reseller hosting.

Ik wil WordPress reseller worden

Let op: Opties met een (*) zijn verplicht.

  • Een korte vraag om massa robot inzendingen tegen te gaan.
    Bijvoorbeeld: Zoekmachine, via een vriend, via een andere site etc..
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.