Klantcase: Casa Da Lila

Introductie

Casa da Lila is een uniek vakantiehuis in het historische oude centrum van Silves in het zuiden van Portugal. Verborgen achter zijn bescheiden traditionele façade, vind je hedendaagse architectuur en een uitgelezen interieur.

Het huis heeft een prachtig uitzicht op de rivier Arade en een vintage interieur ontworpen door ontwerpers uit verschillende landen. Eigenaren Herman en Angela Koppe maken het mogelijk om dit vakantiehuis te huren en te genieten van een unieke ervaring.

klantcase-casa-da-lila

Uitdaging

Herman en Angela van Casa da Lila hebben hun WordPress website zelf gebouwd. De website had in eerste instantie een webhost van een andere grote hosting provider. Deze provider kon er echter niet voor zorgen dat de website goed onderhouden werd. Zo werd de website niet meer geüpdate, waardoor er behoefte was aan professioneel WordPress management.

WordPress expertise

Herman ging specifiek op zoek naar een bedrijf met WordPress expertise en goede service zodat voortaan kleine problemen snel worden opgelost. Daarnaast was het voor Herman en Angela ook belangrijk dat ze voortaan bij iemand terecht kunnen met vragen over WordPress.

Herman: “Op een zondag kwam ik in contact met Ramon van ManagedWPHosting over de mogelijkheden voor het verhuizen van de hosting. Ramon reageerde ondanks dat het weekend was erg snel, gaf ons uitgebreid advies en nam het vervolgens op zich om de verhuizing te realiseren.”

Ze hadden ook een aantal problemen met een vertaalplugin en het contactformulier. Ramon: “Herman en Angela wisten niet helemaal hoe ze dit konden oplossen en daarom vroegen ze onze hulp. Vanuit onze WordPress expertise kunnen wij onze klanten op technisch vlak ondersteunen als er problemen met plugins ontstaan. Het is ons streven om dit soort problemen snel op te lossen en daarnaast is er altijd ruimte om vragen te stellen. Wij zijn graag informatievoorzienend.”.

“Het is fijn om ergens terecht te kunnen met je vragen”

Herman

Herman en Angela laten weten dat ze het vooral fijn vinden dat ze nu bij een webhosting zitten waar ze altijd terecht kunnen met WordPress vragen en waar technische ondersteuning wordt geboden. Ook het makkelijk contact kunnen krijgen en de snelle service is iets waar ze erg tevreden over zijn.

Benieuwd wat ManagedWPHosting voor jou kan betekenen?

Ben jij op zoek naar een systeembeheerder die voor je klaarstaat? Zorgt voor een veilige backup en snelle opslag? Wij hebben een ruim aanbod aan Premium Managed WordPress hosting pakketten voor bedrijven, webbouwers en webshops. Vraag een gratis demo aan en ervaar het zelf