WordPress webshop hosting voor webshopeigenaren

WordPress webshop hosting voor webshopeigenaren

Wanneer je ondernemer bent, ben je ongetwijfeld trots op jouw eigen webshop vol met mooie producten waar je als geen ander achter staat. Uiteraard wil je wel dat de bezoeker van de webshop net zo van jouw online winkel geniet als dat jij doet en in dat geval is een snelle webshop essentieel. Het is daarom van belang dat de webshop hosting goed geregeld is en met de beste hosting van jouw webshop willen wij als Managed WP Hosting je graag ondersteunen. Wij helpen diverse webshopeigenaren met snelle WordPress webshop hosting, waarmee we ervoor zorgen dat de bezoekers van de webshops geen problemen ervaren en snel en eenvoudig kunnen shoppen. Wil je binnenkort ook profiteren van onze website hosting voor jouw webshop? Lees snel verder en ontdek wat we voor je kunnen realiseren!

Ervaring en expertise in WordPress webshop hosting

Als eerste bedrijf in Nederland die aan managed WordPress webshop hosting deed, verzorgen wij de webshop hosting inmiddels dus voor allerlei verschillende webshopeigenaren. Daarbij is het goed om te weten dat wij te allen tijde streven naar 100% tevredenheid en betrouwbare website hosting voor iedere webshop. Wij weten dat iedere webshop uniek is, niet alleen in de wensen, maar ook in de website.

Als eigenaar van een webshop wil je vanzelfsprekend niet zelf verantwoordelijk zijn voor de WordPress webshop hosting en/of de mogelijke technische problemen die optreden. Je streeft naar de beste webshop hosting en moet erop kunnen vertrouwen dat jouw shop altijd online staat en goed draait, terwijl jij jezelf kunt blijven focussen op jouw eigen business. Daarom helpen we je naast WordPress webshop hosting ook met technische problemen rondom jouw webshop of de plug-ins die hierbij komen kijken.

De voordelen van webshop hosting door Managed WP Hosting

Ga je voor een zo snel, betrouwbaar en veilig mogelijke site en ben je zodoende op zoek naar een partner die de WordPress webshop hosting voor je regelt? Dan ben je bij Managed WP Hosting dus aan het juiste adres. Webshop hosting door Managed WP Hosting gaat gepaard met een aantal fijne voordelen, die we hieronder voor je op een rijtje zetten.

Ben jij benieuwd of onze WordPress hosting echt zoveel sneller is dan je huidige hosting? Wij bieden een gratis demo aan.

Gratis Demo aanvragen

✓ Meer dan 90 procent is direct overtuigd!

Aanbod hosting pakketten voor webshopeigenaren

Business hosting € 36 per maand NVME WooCommerce hosting € 52 per maand Mini NVME WooCommerce dedicated hosting € 150 per maand NVME WooCommerce dedicated hosting € 225 per maand
Opslag, Dataverkeer10 SSD + CDN, 200 GB20 NVME SSD + CDN, 400 GB80 NVME SSD + CDN, 1 TB200 NVME SSD + CDN, 1 TB
PHP geheugen, CPU Cores300 MB, cores400 MB, cores512 MB, cores512 MB, cores
Dagelijkse backup maanden
maanden
maanden
maanden
Premium DNSBetaalde optieBetaalde optieBetaalde optieBetaalde optie
Redis object cacheNoYesYesYes
Litespeed EnterpriseYesYesYesYes
Opslag Enterprise SSD Enterprise NVME SSD Enterprise NVME SSD Enterprise NVME SSD
Malware verwijderen bij verhuizing (Bestandsinfecties)YesYes
Fair use
Yes
Fair use
Yes
Fair use
Kies dit pakketKies dit pakketKies dit pakketKies dit pakket

WordPress webshop verhuizen

Besluit je als webshopeigenaar zijnde om over te stappen naar de website hosting van jouw webshop door Managed WP Hosting? Dan is de eerste stap het verhuizen van jouw webshop, waar wij je uiteraard graag bij helpen. Samen met jou en de partij die op dit moment jouw WordPress webshop hosting verzorgt, regelen we een vlekkeloze verhuizing van jouw webshop. Dit gebeurt exact wanneer het voor jou het beste uit komt: zelfs in het weekend of op een avond. Uiteraard kan je altijd even contact opnemen met onze specialisten wanneer je meer wilt weten over het verhuizen van jouw webshop/e-commerce platform.

“Vooral het persoonlijke contact, direct kunnen schakelen en de snelle en goede service zijn erg fijn en staan in flink contrast met mijn vorige hostingpartij.”

Kimberly, Positivity Shop

WordPress webshop verhuizen

Wanneer je als webshopeigenaar besluit over te stappen naar ManagedWPHosting is de eerste stap het verhuizen van jouw webshop. Geen paniek, we helpen je hier graag mee. Samen met jou en je huidige WordPress webshop hostingpartij regelen we een vlekkeloze verhuizing van jouw webshop. Dat mag ook in het weekend of op een avond, geen enkel probleem voor ons.

Wil je meer weten over het verhuizen van jouw webshop/e-commerce platform? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Ik wil overstappen naar ManagedWPHosting

Managed WP Hosting als WordPress webshop hosting specialist

Met onze verschillende WordPress webshop hosting pakketten voor webshopeigenaren en de mogelijkheid om een WordPress hostingpakket op maat samen te stellen voor jouw webshop, sluiten wij altijd aan bij jouw wensen. Vanwege onze uitgebreide kennis, weten we precies wat WordPress is en hoe we dit op de beste manier kunnen hosten.Het veilig installeren zit gratis bij ons inbegrepen en gebeurt volledig automatisch. Ook over belangrijke WordPress updates en de back-ups van je webshop hoef jij je niet druk maken. Deze regelen wij namelijk voor je!

Profiteer van de gratis demo

Ben je geïnteresseerd in de webshop hosting van Managed WP Hosting? Of ben je benieuwd of onze WordPress hosting echt zoveel sneller is dan je huidige hosting? Wij bieden een gratis demo aan, zodat je direct kunt zien wat we voor je kunnen realiseren! Vragen? Schroom niet om dan even contact met ons op te nemen, zodat we je alles over WordPress webshop hosting kunnen uitleggen.

Neem contact met ons op