WordPress hosting voor webshopeigenaren

WordPress hosting voor webshopeigenaren

Je bent ondernemer en trots op je eigen webshop vol met mooie producten waar jij achter staat. Dan wil je dat de bezoeker van jouw webshop net zo van jouw online winkel geniet als jij doet, een snelle webshop is hier bij van belang.

Als managed WordPress hoster helpen wij diverse webshopeigenaren met snelle WordPress hosting en diverse WordPress vragen. Je leest de verhalen van onze klanten hier.

Voordelen hosten via ManagedWPHosting

Ben jij benieuwd of onze WordPress hosting echt zoveel sneller is dan je huidige hosting? Wij bieden een gratis demo aan.

Gratis Demo aanvragen

✓ Meer dan 90 procent is direct overtuigd!

Aanbod hosting pakketten voor webshopeigenaren

Business hosting € 36 per maand NVME WooCommerce hosting € 50 per maand Mini NVME WooCommerce dedicated hosting € 140 per maand NVME WooCommerce dedicated hosting € 215 per maand
Opslag10 GB SSD + CDN20 GB NVME SSD + CDN80 GB NVME SSD + CDN200 GB NVME SSD + CDN
Dataverkeer200 GB400 GB1 TB1 TB
PHP geheugen300 MB400 MB512 MB512 MB
BackupsYesYesYesYes
UpdatesYesYesYesYes
Redis object cacheYesYesYes
CronjobsYesYesYesYes
Content Delivery Network (CDN)YesYesYesYes
Secu laag, IPS Firewall & Web Application FirewallYesYesYesYes
LitespeedYesPHP caches op NVMEPHP caches op NVME
Litespeed mogelijk
PHP caches op NVME
Litespeed mogelijk
Opslag (Enterprise SSD)YesNVME SSDNVME SSDNVME SSD
WP-CLI, SSH en GITYesYesYesYes
SupportYesYesYesYes
Gratis verhuizingYesYesYesYes
Malware verwijderen bij verhuizing (Bestandsinfecties)YesYesYes
Fair use
Yes
Fair use
Varnish cachingYesYesYesYes
Telefonische helpdesk (Nederlandstalig)YesYesYesYes
Kies dit pakketKies dit pakketKies dit pakketKies dit pakket

WordPress & webshophosting expertise

Als eerste managed hoster voor WordPress in Nederland verzorgen wij de WordPres hosting voor diverse webshopeigenaren en gaan wij voor 100% tevredenheid & betrouwbare hosting. Inmiddels weten wij, elke webshop is uniek, niet alleen in de wensen maar ook in de website.

Want als webshopeigenaar wil je natuurlijk niet zelf verantwoordelijk zijn voor de WordPress hosting en/of technische problemen die optreden. Je wilt je kunnen focussen op je business en vertrouwen hebben dat jouw webshop altijd online staat en goed draait. Daarom helpen we jou naast WordPress hosting ook met technische problemen rondom jouw website/webshop of plugins.

“Vooral het persoonlijke contact, direct kunnen schakelen en de snelle en goede service zijn erg fijn en staan in flink contrast met mijn vorige hostingpartij.”

Kimberly, Positivity Shop

WordPress webshop verhuizen

Wanneer je als webshopeigenaar besluit over te stappen naar ManagedWPHosting is de eerste stap het verhuizen van jouw webshop. Geen paniek, we helpen je hier graag mee. Samen met jou en je huidige WordPress webshop hostingpartij regelen we een vlekkeloze verhuizing van jouw webshop. Dat mag ook in het weekend of op een avond, geen enkel probleem voor ons.

Wil je meer weten over het verhuizen van jouw webshop/e-commerce platform? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact met ons op

Over ManagedWPHosting

WordPress hosting specialist

Met onze verschillende WordPress hosting pakketten voor webshopeigenaren en de mogelijkheid om een WordPress hostingpakket op maat samen te stellen voor jouw webshop, sluiten wij altijd aan bij jouw wensen. Vanwege onze uitgebreide kennis, weten we precies wat WordPress is en hoe we dit op de beste manier kunnen hosten.

Het veilig installeren zit gratis bij ons inbegrepen en gebeurt volledig automatisch. Ook over belangrijke WordPress updates en de backups van je webshop hoef je je niet druk maken. Deze regelen wij namelijk voor jou!

Ik wil overstappen naar ManagedWPHosting

✓ Laat je site door ons gratis verhuizen