WordPress hosting voor webshopeigenaren

WordPress hosting voor webshopeigenaren

Je bent ondernemer en trots op je eigen webshop vol met mooie producten waar jij achter staat. Dan wil je dat de bezoeker van jouw webshop net zo van jouw online winkel geniet als jij doet, een snelle webshop is hier bij van belang.

Als managed WordPress hoster helpen wij diverse webshopeigenaren met snelle WordPress hosting en diverse WordPress vragen. Je leest de verhalen van onze klanten hier.

Voordelen hosten via ManagedWPHosting

Ben jij benieuwd of onze WordPress hosting echt zoveel sneller is dan je huidige hosting? Wij bieden een gratis demo aan.

Gratis Demo aanvragen

✓ Meer dan 90 procent is direct overtuigd!

Aanbod hosting pakketten voor webshopeigenaren

Business hosting € 36 per maand NVME WooCommerce hosting € 52 per maand Mini NVME WooCommerce dedicated hosting € 150 per maand NVME WooCommerce dedicated hosting € 225 per maand
Opslag, Dataverkeer10 SSD + CDN, 200 GB20 NVME SSD + CDN, 400 GB80 NVME SSD + CDN, 1 TB200 NVME SSD + CDN, 1 TB
PHP geheugen, CPU Cores300 MB, cores400 MB, cores512 MB, cores512 MB, cores
Backups maanden
maanden
maanden
maanden
Premium DNSBetaalde optieBetaalde optieBetaalde optieBetaalde optie
Redis object cacheNoYesYesYes
LitespeedYesYesYesYes
Opslag Enterprise SSD Enterprise NVME SSD Enterprise NVME SSD Enterprise NVME SSD
Malware verwijderen bij verhuizing (Bestandsinfecties)YesYes
Fair use
Yes
Fair use
Yes
Fair use
Kies dit pakketKies dit pakketKies dit pakketKies dit pakket

WordPress & webshophosting expertise

Als eerste managed hoster voor WordPress in Nederland verzorgen wij de WordPres hosting voor diverse webshopeigenaren en gaan wij voor 100% tevredenheid & betrouwbare hosting. Inmiddels weten wij, elke webshop is uniek, niet alleen in de wensen maar ook in de website.

Want als webshopeigenaar wil je natuurlijk niet zelf verantwoordelijk zijn voor de WordPress hosting en/of technische problemen die optreden. Je wilt je kunnen focussen op je business en vertrouwen hebben dat jouw webshop altijd online staat en goed draait. Daarom helpen we jou naast WordPress hosting ook met technische problemen rondom jouw website/webshop of plugins.

“Vooral het persoonlijke contact, direct kunnen schakelen en de snelle en goede service zijn erg fijn en staan in flink contrast met mijn vorige hostingpartij.”

Kimberly, Positivity Shop

WordPress webshop verhuizen

Wanneer je als webshopeigenaar besluit over te stappen naar ManagedWPHosting is de eerste stap het verhuizen van jouw webshop. Geen paniek, we helpen je hier graag mee. Samen met jou en je huidige WordPress webshop hostingpartij regelen we een vlekkeloze verhuizing van jouw webshop. Dat mag ook in het weekend of op een avond, geen enkel probleem voor ons.

Wil je meer weten over het verhuizen van jouw webshop/e-commerce platform? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact met ons op

Over ManagedWPHosting

WordPress hosting specialist

Met onze verschillende WordPress hosting pakketten voor webshopeigenaren en de mogelijkheid om een WordPress hostingpakket op maat samen te stellen voor jouw webshop, sluiten wij altijd aan bij jouw wensen. Vanwege onze uitgebreide kennis, weten we precies wat WordPress is en hoe we dit op de beste manier kunnen hosten.

Het veilig installeren zit gratis bij ons inbegrepen en gebeurt volledig automatisch. Ook over belangrijke WordPress updates en de backups van je webshop hoef je je niet druk maken. Deze regelen wij namelijk voor jou!

Ik wil overstappen naar ManagedWPHosting

✓ Laat je site door ons gratis verhuizen