Klantcase: Reiscompany

Introductie

Reiscompany is het bedrijf achter verschillende platforms waarop accommodaties en verblijven in de recreatieve vakantiehoek kunnen adverteren. De content wordt geplaatst door de redactie van Reiscompany.

reiscompany klantcase hosting

Campingzuidfrankrijk.nl, het eerste platform van Reiscompany dateert uit december 2012. Een platform waarop meer dan 1.000 campings in Zuid-Frankrijk te vinden zijn. Inmiddels bestaat er voor bijna elk kampeerthema een website met aanbod in verschillende Europese landen.

Uitdaging

Voorheen zat Reiscompany bij een ander hosting en webdevelopment bureau, maar na een aantal jaar paste de strategie en de werkwijze niet meer bij elkaar en is Reiscompany op zoek gegaan naar een andere webdeveloper en hostingpartij.

Uiteindelijk heeft het huidige webdevelopment bureau van Reiscompany ManagedWPHosting aangeraden als hostingpartij. Dirk van Reiscompany heeft verschillende hostingpartijen onderzocht. Uiteindelijk is er in overleg met de ontwikkelaar gekozen voor ManagedWPHosting. Tot op heden voldoet de service aan de verwachtingen.

Overstappen van webhosting

Het overstappen naar een andere partij voor de webhosting wordt vaak spannend gevonden of al snel als 'gedoe' gezien. Zo had ook Dirk deze overtuiging. Dirk: "Het voelt toch als een behoorlijke stap om je hosting te verhuizen. Gaat het allemaal wel goed? Hoe gaat de performance zijn? Blijft het allemaal werken?" Maar wat vooraf heel complex leek, bleek achteraf enorm mee te vallen. De verhuizing verliep soepel en eigenlijk heel simpel. Dirk: "Het overstappen naar ManagedWPHosting voelde zelfs als Plug & Play."

"Het overstappen naar ManagedWPHosting voelde als Plug & Play."

Dirk

Snelle hosting, goede back-end en service

Dirk heeft tot nu toe een fijne ervaring met ManagedWPHosting: “Het doet wat het moet doen. Dat vind ik belangrijk van een hostingpartij. Ik wil er vooral niet veel over hoeven nadenken." Dirk geeft aan dat de website ook een stuk sneller is na de verhuizing wat een hele fijne bijkomstigheid is. Dirk: "Je krijgt echt waar voor je geld. Snelle hosting, goede back-end en als er iets is, zitten ze er meteen bovenop. Echt het gevoel dat je gezien en gehoord wordt en dat er altijd iemand zit op te letten."

NVME dedicated server

Reiscompany neemt een NVME dedicated server af bij ManagedWPHosting. Met aanvullend extra opslag. De inrichting van de server gebeurde in samenspraak met de webbouwer.

Het voordeel van een NVME dedicated server is dat alleen de hosting van jouw website draait op deze server. Je deelt de server (en de prestaties) niet met andere websites. Hierdoor is jouw website algauw tot wel 5x sneller.

Benieuwd wat ManagedWPHosting voor jou kan betekenen?

Ben jij op zoek naar een razendsnelle eigen NVME-server? Inclusief een Content Delivery Network en gratis verhuizing van jouw website(s). Wij hebben een ruim aanbod aan NVME dedicated servers voor bedrijven, webbouwers en webshops. Vraag een gratis demo aan en ervaar het zelf.

Gratis Demo aanvragen

✓ Meer dan 90 procent is direct overtuigd!

Meerdere websites hosten

De website hostingpakketten van ManagedWPHosting zijn niet alleen geschikt om één bedrijfswebsite te hosten, je kunt namelijk gemakkelijk meerdere (bedrijfs)websites, platformen of webshops bij ons hosten zonder in te leveren op kwaliteit. Wij verzorgen inmiddels de hosting van de volgende Reiscompany platformen: