Managed WordPress Hosting

Wij zijn een webhost met échte kennis van
WordPress zaken, ook als het om maatwerk gaat.

Altijd inbegrepen

 • Snelle servers met SSD schijven, Git & WP-CLI
 • WordPress Core upgrades
 • Backups altijd lang bewaard op meerdere locaties
 • Expert WordPress support, ook in het weekend
 • Veilige installatie
 • SSL email, veilige HTTPS webmail & out-of-office
 • Supersnelle varnish cache

Veelgestelde vragen

Backups: Maken jullie ook backups?

Ja, iedere 24 uur van je hele account. Dus niet alleen je websitebestanden, maar dus ook email en de database. We slaan de backups op verschillende locaties op, zodat de kans op problemen zo klein mogelijk gehouden wordt. Lees meer op www.managedwphosting.nl/met-zes-maanden-back-ups-zit-je-altijd-goed

Backups: Gaan jullie backups van mijn eigen ruimte af?

Nee, we maken goede backups en slaan deze backups op verschillende locaties op. Geen van die opslag locaties telt mee in de opslag van uw WordPress webhosting pakket. Lees meer op www.managedwphosting.nl/met-zes-maanden-back-ups-zit-je-altijd-goed

Backups: Moet ik betalen als ik wil dat jullie een backup maken?

Nee, onze backups zijn onderdeel van onze service en kosten dus niets. Indien u een eigen server bij ons afneemt is de backupruimte onderdeel van de onderlinge afspraken. Lees meer op www.managedwphosting.nl/met-zes-maanden-back-ups-zit-je-altijd-goed

Domein: Wat kost een domeinnaam?

De kosten voor een domeinnaam verschillen per extensie. Hieronder tonen we een lijstje van de meestgebruikte extensies (mocht uw extensie er niet bij staan, laat het ons even weten). De kosten zijn per jaar en exclusief btw.
 • .nl / .be: € 12.50
 • .com / .org / .net: € 15,-
 • .eu: € 15,-
 • .info: € 11,-
 • .de: € 25,-
 • .nu: € 55,- per 2 jaar, een domeinnaam met deze extensie ligt voor 2 jaar vast in plaats van 1 jaar

Domein: Moet ik bij jullie mijn domeinnaam vastleggen?

Nee, dat hoeft niet. U kunt gebruik maken van onze nameservers of in de nameservers van de huidige domeinaanbieder onze servergegevens invullen.

Email: Wat voor email faciliteiten hebben jullie?

 • Emailboxen
 • Doorstuur adressen
 • Out-of-office berichten (Vakantiebericht)
 • IMAP en POP mail
 • Beveiligde HTTPS webmail
 • Spamfilter
 • SMTP mogelijk
 • SSL email beveiliging
 • Externe email zoals bij gmail.com of een andere aanbieder
 • Email backups

Email: Kan ik ook Gmail/Google apps/Office 365 (etcetera) gebruiken?

Ja dat is bij ons mogelijk. U kunt uw mail op een externe maildienst of mailserver plaatsen. Het maakt niet uit of dat een dienst is van Gmail, MicroSoft of wie dan ook.

Overig: Waar vind ik handleidingen en instructies?

Deze zijn centraal te vinden op http://documenten.managedwphosting.nl/

Overig: Kan ik SSH gebruiken?

Ja, geen probleem. Staat het nog niet aan voor je pakket? Laat het ons even weten.

Overig: Gebruiken jullie SSD schijven?

Ja, al onze servers gebruiken snelle enterprise SSD schijven in een veilige RAID of ZFS opstelling zodat er meerdere schijven kunnen falen en alles blijft werken.

Overig: Waar staan jullie servers?

Ons WordPress platform bevindt zich op servers in Nederland in meerdere Tier III datacenters met deels een eigen netwerk.

Overig: Gebruiken jullie Nginx of apache?

We gebruiken Nginx en apache, dat hangt af van de situatie en uw wensen. Op een deel van ons platform gebruiken we trouwens Litespeed.

Pakketten: Wat kost een upgrade?

Wilt u meer opslag of dataverkeer? Dat kan! Een pakket upgrade gaat altijd met 50% korting tenopzichte van uw initiele pakket. Stel: uw pakket kost 10 euro per maand en je hebt 350 MB opslag en 4 GB dataverkeer / maand: dan kost een upgrade naar 700 MB opslag en 8 GB dataverkeer / maand slechts 5 euro per maand extra.

Pakketten: Gaat mijn site offline als ik over mijn limiet heenga?

Nee, uw site blijft bereikbaar. Ruimte vrijmaken is zo gebeurd, net als een upgrade naar een groter pakket of verdubbeling van uw pakket.

WordPress: Moet ik WordPress zelf installeren?

Nee, wij dragen zorg voor de veilige installatie van WordPress.

WordPress: Krijg ik WordPress in het Nederlands?

Ja! We installeren WordPress zoals deze te vinden is op WordPress.org, en tijdens de laatste stap van de installatie kunt u zelf uw taal kiezen, dus ook de Nederlandse taal. Met betrekking tot plugins die geen vertaalmogelijkheid hebben OF niet vertaald zijn, die blijven in het Engels. Aanpassen raden we sterk af omdat bij een plugin update wijzigingen meestal kwijtbent. Wilt u een bestaande installatie van een andere taal voorzien? Ga naar de instellingen en geheel onderaan kunt u de nieuwe taal kiezen. U heeft geen technische kennis nodig.

WordPress: Kan ik alle plugins en thema's gebruiken?

We hebben maar een paar actieve restricties mbt plugins of thema's. Het beste is altijd software te gebruiken die u op WordPress.org kunt vinden. Het is ook niet nodig om eigen backup plugins te installeren, omdat backups standaard in onze dienst zijn inbegrepen. Let ook op met software gekocht via sites als themeforest, met zogenaamde coach/marketing/sales- thema's, en/of software welke plaatjes kan verkleinen (zoals timthumb). Deze zijn vaak erg onveilig en we kunnen u verzoeken deze te verwijderen. De plugins die we op bepaalde servers blokkeren zijn: adminer, ewww-image-optimizer, wordfence, wp-phpmyadmin, wp-postviews, wp-slimstat Dit doen we om een betere snelheid en veiligheid voor iedere site te kunnen leveren. Veel van deze plugins zijn sterk vertragend en hebben goede alternatieven (wp-postviews en wp-slimstat kun je vervangen door gratis google Analytics). Uitleg:
 • WordFence Deze plugin is slecht opgezet waardoor er onnodige serverload komt en je site trager gaat worden. Los daarvan hebben wij de servers en WordPress installaties al standaard beveiligd.
 • Broken Links checker Deze plugin zorgt ovor een grote serverload.

WordPress: Hoe verhuis ik mijn WordPress site naar jullie?

In onze kennisbank hebben we een simpel en compleet stappenplan opgenomen. Bekijk het plan hier.

WordPress: Kan ik WP-cli gebruiken?

Ja, op de alle servers staat het al klaar (de aanroep is gewoon: wp-cli op de commandline), maar onwille van enkele veiligheidsinstellingen is niet alles mogelijk. Het updaten van plugins bijvoorbeeld kan zonder problemen.
Domeinnaam checker