LiteSpeed WordPress hosting: (bijna) zo snel als het licht

Ben je op zoek naar LiteSpeed WordPress?

Litespeed Webserver

Echt, maar dan ook echt snelle hosting bereik je nu met LiteSpeed hosting. Daarom draait op al onze growing servers LiteSpeed met wereldwijde CDN voor je afbeeldingen en andere mediabestanden. Kleinere site? Kies dan voor onze starter paketten met Litespeed serversoftware. Met LiteSpeed draait je WordPress website 2x zo snel en zijn flinke pieken in verkeer geen probleem. Zelf ervaren? Vraag dan nu een gratis test aan.

Gratis test aanvragen
  • Een korte vraag om massa robot inzendingen tegen te gaan.
    Bijvoorbeeld: Zoekmachine, via een vriend, via een andere site etc..

Waarom LiteSpeed hosting?

Waarom kies je voor LiteSpeed hosting voor jouw WordPress website? Het antwoord is simpel: snelheid. Je bezoeker wil niet wachten, die wil zo snel mogelijk vinden wat hij of zij zoekt. Met LiteSpeed gaat het razendsnel en beperk je de wachttijd tot een minimum. Dat is niet alleen fijn voor je bezoekers, maar ook nog eens goed voor je SEO. Wij als LiteSpeed hosting partner weten als geen ander waarom dit de beste hosting keus is voor je site!

Bijna zo snel als het licht

De snelheid van het licht is niet te evenaren. LiteSpeed hosting komt daar wel heel dicht bij in de buurt. Jouw website kan sneller en dat bewijzen we je graag. Jouw scores in GTmetrix, Yslow en Google PageSpeed gaan gegarandeerd omhoog.

LiteSpeed voor WordPress, Ultieme snelheid

Overstappen? Wij regelen alles voor je

Overstappen van hostingprovider doe je niet zomaar, dat snappen we. Gaat de verhuizing wel goed? Moet je niet van alles regelen? Laat dat maar aan ons over. Wij regelen alles en optimaliseren zelfs de techniek van je website na de verhuizing. Zo wordt jouw website zelfs nóg sneller dan wanneer we er een 1-op-1 kopie van maken. Test nu hoeveel je erop vooruitgaat wanneer je voor ons kiest.

Nu de gratis snelheidstest aanvragen

Voor zeer grote webshops en andere grote websites

Onze LiteSpeed WordPress hosting is vooral geschikt voor reguliere websites. Heb je een zeer grote webshop of een andere mission critical site waarvoor je een bloedsnelle dedicated WordPress server wilt hebben? Kijk dan bij onze NVME ecommerce hosting opties!