Managed WordPress Hosting

Wij zijn een webhost met échte kennis van
WordPress zaken, ook als het om maatwerk gaat.

Altijd inbegrepen

  • Snelle servers met SSD schijven, Git & WP-CLI
  • WordPress Core upgrades
  • Backups altijd lang bewaard op meerdere locaties
  • Expert WordPress support, ook in het weekend
  • Veilige installatie
  • SSL email, veilige HTTPS webmail & out-of-office
  • Supersnelle varnish cache

LiteSpeed WordPress hosting: (bijna) zo snel als het licht

Op zoek naar LiteSpeed WordPress

Echt, maar dan ook echt snelle hosting bereik je nu met LiteSpeed hosting. Daarom draait op al onze business servers LiteSpeed met wereldwijde CDN voor je afbeeldingen en andere mediabestanden. Met LiteSpeed draait je WordPress website 2x zo snel en zijn flinke pieken in verkeer geen probleem. Zelf ervaren? Vraag dan nu een gratis test aan.

Gratis test aanvragen
  • Een korte vraag om massa robot inzendingen tegen te gaan.
    Bijvoorbeeld: Zoekmachine, via een vriend, via een andere site etc..

Waarom LiteSpeed hosting?

Waarom kies je voor LiteSpeed hosting voor jouw WordPress website? Het antwoord is simpel: snelheid. Je bezoeker wil niet wachten, die wil zo snel mogelijk vinden wat hij of zij zoekt. Met LiteSpeed gaat het razendsnel en beperk je de wachttijd tot een minimum. Dat is niet alleen fijn voor je bezoekers, maar ook nog eens goed voor je SEO.

Bijna zo snel als het licht

De snelheid van het licht is niet te evenaren. LiteSpeed hosting komt daar wel heel dicht bij in de buurt. Jouw website kan sneller en dat bewijzen we je graag. Jouw scores in GTmetrix, Yslow en Google PageSpeed gaan gegarandeerd omhoog.

Overstappen? Wij regelen alles voor je

Overstappen van hostingprovider doe je niet zomaar, dat snappen we. Gaat de verhuizing wel goed? Moet je niet van alles regelen? Laat dat maar aan ons over. Wij regelen alles en optimaliseren zelfs de techniek van je website na de verhuizing. Zo wordt jouw website zelfs nóg sneller dan wanneer we er een 1-op-1 kopie van maken. Test nu hoeveel je erop vooruitgaat wanneer je voor ons kiest.

Nu de gratis snelheidstest aanvragen

Voor zeer grote webshops en andere grote websites

Onze LiteSpeed WordPress hosting is vooral geschikt voor reguliere websites. Heb je een zeer grote webshop of een andere mission critical site waarvoor je een bloedsnelle dedicated WordPress server wilt hebben? Dan staan we voor je klaar bij PingOps.

Domeinnaam checker