Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij ManagedWPHosting vinden we verantwoord ondernemen belangrijk. Zeker omdat het om jouw website gaat. Daarom houden we dagelijks rekening met de effecten van onze bedrijfsvoering op mens, milieu en maatschappij. Dit doen we als volgt.

Voor onze hosting kiezen we bewust voor een gezonde mix van nieuwe en gebruikte onderdelen. Zo gebruiken we altijd tweedehands laptops & telefoons, zetten we verouderde servers in voor backup-doelen of verkopen we ze voor hergebruik. Wanneer er een WordCamp evenement is kiezen we voor de trein (Utrecht, Parijs, Berlijn) of een combinatie van trein en vliegtuig. WordCamp Europa in Porto 2022 werd afgelegd met de trein naar Parijs en daarna het vliegtuig, want elke kilometer niet gevlogen is winst. We zijn bezig met opzetten van Lessgogogo.com om mensen bewust te maken van de makkelijke alternatieven voor een vliegtuig. We bloggen ook over duurzaamheid.

Het datacenter (SmartDC in Rotterdam) waar de meeste hardware van ons staat werkt met groene stroom. Momenteel is hun PUE 1.2 en ze geven aan naar de 1.1 te kunnen in de toekomst. In 2022 zijn ze begonnen met de voorbeidingen om het kantoorgebouw ernaast te voorzien van restwarmte. Ook gebruiken we zoveel mogelijk virtualisatie voor nieuwe servers. Daardoor hoeven we niet steeds nieuwe, energievretende fysieke exemplaren aan te schaffen.

We willen verder met MVO en hebben iets moois voor je

We vinden dat goede onafhankelijke webhosting voor iedereen bereikbaar moet zijn. Zet jij je in voor het milieu, gezondheid of andere MVO-gerelateerde diensten, dan hoort daar de beste hosting bij. Wij ondersteunen je inzet met een speciale aanbieding.

Host jij je MVO-gerelateerde website bij ManagedWPHosting? Dan krijg je nu een whopping 50% blijvende hosting korting op de shared hosting pakketten GO, Business of WooCommerce/NVME. Staat ie nu ergens anders? Dan verhuizen wij m uiteraard gratis voor je.

De voorwaarden voor korting

  1. Je bent nog geen klant van managedwphosting
  2. De actie kun je niet combineren met andere prijsafspraken of kortingen
  3. Je product of dienst valt in een van deze voorbeeldcategorieen (of lijkt erop):

Bouw en utiliteitWebsites voor delen van zwaar materieeel
Tweedehands bouwmaterialen
Plastic pellets maken van bouwafval
Wateropslag
Warmtepanelen (zonneboiler) website
Warmtepompen website
Zonnepaneeladvies of installatie
Persoonlijke en mentale ontwikkelingYoga
Sporten (les of individueel)
Spiritueel
Rookvrije generatie
Goede doelen en dierenBomen planten
Dierenambulance
Dierenasiel
Voedsel en voedingDuurzaam verbouwen van voedsel
Receptenwebsite met vegan of vegetarisch eten
OverigStaatsbosbeheer
Website om samen afval op te ruimen
Duurzame vakanties / Duurzaam reizen
Repaircafe website
Speelgoedsite met speelgoed van hout

Aan de slag!

Neem contact met ons op en we regelen de hosting van je MVO-website.