Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij ManagedWPHosting vinden we verantwoord ondernemen belangrijk. Zeker omdat het om jouw website gaat. Daarom houden we dagelijks rekening met de effecten van onze bedrijfsvoering op mens, milieu en maatschappij. Dit doen we als volgt.

Voor onze hosting kiezen we bewust voor een gezonde mix van nieuwe en gebruikte onderdelen. Zo gebruiken we altijd tweedehands laptops & telefoons, zetten we verouderde servers in voor backup-doelen of verkopen we ze voor hergebruik. Wanneer er een WordCamp evenement is kiezen we voor de trein (Utrecht, Parijs, Berlijn) of een combinatie van trein en vliegtuig. WordCamp Europa in Porto 2022 werd afgelegd met de trein naar Parijs en daarna het vliegtuig, want elke kilometer niet gevlogen is winst. We zijn bezig met opzetten van Lessgogogo.com om mensen bewust te maken van de makkelijke alternatieven voor een vliegtuig. We bloggen ook over duurzaamheid.

Het datacenter (SmartDC in Rotterdam) waar de meeste hardware van ons staat werkt met groene stroom. Momenteel is hun PUE 1.2 en ze geven aan naar de 1.1 te kunnen in de toekomst. In 2022 zijn ze begonnen met de voorbeidingen om het grote Van Nelle kantoorgebouw ernaast te voorzien van restwarmte. In 2023 is dit ook echt actief en dit bespaart 800.000 m3 aan gas per jaar! ( meer info ) Ook gebruiken wij zoveel mogelijk virtualisatie voor nieuwe servers. Daardoor hoeven we niet steeds nieuwe, energievretende fysieke exemplaren aan te schaffen. Lees hier wat we allemaal aan duurzaamheid voor je doen op technisch vlak en bedrijfsvoering.

We willen verder met MVO en hebben iets moois voor je

We vinden dat goede onafhankelijke webhosting voor iedereen bereikbaar moet zijn. Zet jij je in voor het milieu, gezondheid of andere MVO-gerelateerde diensten, dan hoort daar de beste hosting bij. Wij ondersteunen je inzet met een speciale aanbieding.

Host jij je MVO-gerelateerde website bij ManagedWPHosting? Dan krijg je nu een whopping 25% blijvende hosting korting op de shared hosting pakketten Starter, 30% op Growing of 35% op Ecommerce. Staat ie nu ergens anders? Dan verhuizen wij m uiteraard gratis voor je.

De voorwaarden voor korting

  1. Je bent nog geen klant van managedwphosting
  2. Je draagt actief bij aan het behalen van klimaatdoelstellingen
  3. De actie kun je niet combineren met andere prijsafspraken of kortingen

Meteen aan de slag!

Neem contact met ons op en we regelen de hosting van je MVO-website.