Klantcase: Mediative

Introductie

Als klein, flexibel en dynamisch internetbureau uit Beesel (Limburg) maakt Jeroen samen met zijn team professionele & persoonlijke websites op maat, daarvoor maken zij gebruik van de nieuwste technieken. Inzicht en creativiteit is bij hun erg belangrijk voor het creëren van concepten die indruk maken.

Volgens Jeroen is het doel van Mediative: “Optimaal resultaat te behalen voor onze klanten”. Daarom is dit internetbureau graag persoonlijk betrokken bij onze klanten. Onze klant is immers koning!

Klantcase Mediative

Als internetbureau biedt Mediative de volgende diensten aan;

  1. Web development
  2. Webdesign
  3. Grafisch design
  4. E- commerce en webshops
  5. Web ontwikkelingen
  6. Zoekmachine optimalisatie (SEO)

En geven klanten daarbij een passend advies en een goede service.

Mediative vindt het belangrijk om te blijven ontwikkelen in de laatste ontwikkelingen en nieuwste trends. Het bedrijf streeft ernaar om de klant een complete oplossing te bieden voor de juiste prijs.
“Daar waar u strandt, denken wij verder…” is al vele jaren het motto.

Uitdaging

Als internetbureau weet Mediative als geen ander hoe belangrijk een goede hosting van een website is en dat hier veel bij komt kijken. Voordat Mediative klant was bij ManagedWPHosting werd de hosting zelf geregeld via verschillende servers.

Dit was niet de juiste oplossing merkte Jeroen en daarom is hij op zoek gegaan naar een WordPress hosting expert. Een voorwaarden hiervoor was wel dat de hostingpartij het vakgebied goed moest beheren, zodat Mediative een totaaloplossing kan aanbieden.

“ Ik ben altijd op zoek naar mensen die hun vakgebied goed beheersen om zo klanten een totaalpakket te kunnen bieden.”

Jeroen

WordPress hosting forum

Zo begon de zoektocht naar een WordPress hosting expert die dit kon leveren. Dankzij wat speurwerk op Google kwam Jeroen uit bij een forum over WordPress hosting waarbij de naam Ramon en ManagedWPHosting regelmatig werd genoemd.

Jeroen heeft vervolgens direct een offerte aangevraagd bij ManagedWPHosting, na elkaar een aantal keer telefonisch gesproken te hebben werd Mediative in 2019 klant, tot de dag van vandaag.
Jeroen is nog steeds erg blij met de samenwerking, bij vragen word Mediative snel geholpen (ook bij lastigere vragen). Omdat er nog nooit problemen zijn geweest met de servers, geeft ManagedWPHosting het vertrouwde gevoel dat een internetbureau nodig heeft.

WordPress NVME hosting

Mediative neemt bij ManagedWPHosting de hosting van een NVME WordPress server af. Op deze server worden de WordPress websites van de klanten van Mediative gehost, zo kan het internetbureau een totaaloplossing bieden. ManagedWPHosting host en managed de server volledig, zo wordt zowel Mediative als haar klanten ontzorgd en beschikken ze altijd over snelle hosting.

Benieuwd wat ManagedWPHosting voor jou kan betekenen?

Ben jij op zoek naar een VPS hoster die voor je klaarstaat? Zorgt voor een veilige backup en snelle opslag? Wij hebben een ruim aanbod aan Managed VPS en WordPress hosting pakketten voor bedrijven, webbouwers en webshops. Vraag een gratis demo aan en ervaar het zelf