Klantcases WordPress hosting

Klantcases ManagedWPHosting

Als eerste managed hoster voor WordPress in Nederland verzorgen wij de hosting van meer dan 4500 websites en gaan wij voor 100% tevredenheid & betrouwbare hosting. Inmiddels weten wij, elke klant is uniek, niet alleen in de wensen maar ook in de website. Daarom geven we je hieronder inzicht in de veelzijdigheid van onze klanten en hun cases.

klantcase-reiscompany
Reiscompany (Reisplatform)
klantcase-maatwerk-online
Maatwerk Online (online marketingbureau)
klantcase-io-research
I&O Research (onderzoeksbureau)
klantcase-positivity-shop
Positivity Shop (webshop)
klantcase-mediative
Mediative (internetbureau)
klantcase-erno-hannink
Erno Hannink (businesscoach)
klantcase-casa-da-lila
Casa Da Lila (vakantiehuis)
klantcase-webmyday
Webmyday (internetbureau)
klantcase-fruitzaam-gifts
Fruitzaam gifts (webshop)

Wij hosten meer dan 4500 websites

Dit is wat zij over ManagedWPhosting zeggen

 • Hosting die snel is, met persoonlijke service. Dat was voor mij reden om met al mijn klanten over te stappen naar Ramon.

  Screenshot of Eric Kooijman Webdesign's website

  Eric Kooijman Webdesign 2023-12-06

 • Screenshot of Esther Hegt's website

  Esther Hegt 2023-11-04

 • Ik ben goed op weg geholpen met het verhuizen en een hele schone make -over en modernisering te maken van mijn website, ik had veel vragen maar die werden altijd snel beantwoord en werd ik weer verder geholpen. Ik vind het een aanrader.

  Esther Hegt 2023-10-11

 • Screenshot of Gregory Feuerstein's website

  Gregory Feuerstein 2023-10-02

 • Met Managed WP Hosting heb je een betrouwbare partner in de hosting van jouw websites. Je haalt hiermee niet alleen Hosting in huis, maar ook enorme expertise op gebied van hosting en Wordpress. Ik had al veel eerder de overstap moeten maken. En niet alleen de service is beter. De websites zijn ook nog eens sneller en duurzamer.

  Screenshot of Paul Hendriks's website

  Paul Hendriks 2023-09-25

 • Meer dan uitstekend. Heeft altijd persoonlijke aandacht. Lost problemen altijd op.

  Paul van Bemmel 2023-08-28

 • Snelle levering, goede support en bizar snelle hosting. Absolute aanrader.

  Screenshot of Martijn Milius's website

  Martijn Milius 2023-08-10

 • Op de vragen die ik stel tot nu toe alleen maar antwoorden gekregen die eigenlijk alleen maar geschikt zijn voor mensen uit het werkveld / ITers. Veel vakjargon en weinig uitleg waardoor het abracadabra is. Daarnaast zijn er zonder overleg plugins geïnstalleerd. Iets wat ik niet verwacht van een hostingpartij en al helemáál niet zonder overleg. Als klapper op de vuurpijl kan ik deze plugins ook nog eens niet verwijderen. Sinds ik ben overgestapt zijn er al een paar x onduidelijke / gekke dingen geweest die ik bij mijn vorige hosting niet had (foto's die geblokkeerd werden door deze partij??, een ticketsysteem waar je vervolgens het ticket zelf niet kan indienen). Ik mis ook iets van een dashboard waar ik alles kan zien zoals facturen, tickets, klantgegevens etc bij elkaar. De reden van de overstap was dat deze partij sneller zou zijn. Dat is wel waargemaakt. Verder is het fijn dat ze telefonisch bereikbaar zijn, zijn ze wel heel erg snel met reageren en is de prijs fair. Mixed feelings dus vandaar 3 sterren.

  Screenshot of L.'s website

  L. 2023-06-16

 • supersnelle en goede service en snelle webhosting. Wat wil een mens nog meer.

  Screenshot of Ruud Schoen's website

  Ruud Schoen 2023-06-12

 • Hele snelle en goede service. De eigenaar verkoopt je niets meer en minder dan je nodig hebt en heeft verstand van zaken. Er wordt heel erg snel op vragen gereageerd. Ik zou deze hosting zeker aanbevelen als iemand een hosting partij zoekt.

  Screenshot of Yvonne van Drunen's website

  Yvonne van Drunen 2023-05-22