Onderstaande pakketten zijn onze vaste pakketten, we maken graag een pakket op maat dat nog beter bij je (toekomst-) wensen aansluit!
Al onze servers staan in Nederlandse datacenters en zijn volledig van ons. De backups staan in Nederland en Duitsland. GDPR/AVG safe!

TLS (ook bekend als SSL https certificaat) is gratis inbegrepen. Bij Business en bij NVME krijg je er ook een gratis .nl of .com domeinnaam bij en een certificaat van Sectigo (voorheen heette dit Comodo).
Gebruik je een WooCommerce webshop, WPML multilingual of bijvoorbeeld member/leden-logins zoals Learndash? Ga dan naar onze NVME hosting pagina.

Alles wat je nodig hebt voor je site

GO WordPress hosting

€ 11 p/m
 • Opslag 5 GB SSD
 • Dataverkeer 50 GB
 • PHP geheugen (minimaal) 92 MB
 • Backups Ja
 • WordPress Core updates Ja
 • Standaard TLS Letsencrypt
 • Cronjobs Ja
 • Varnish caching Ja
 • Nederlandstalige helpdesk Ja
NVME: Met Ferrari motor!

NVME WooCommerce hosting

€ 50 p/m
 • Opslag 20 GB NVME SSD + CDN
 • Dataverkeer 400 GB
 • PHP geheugen (minimaal) 128 MB
 • Backups Ja
 • WordPress Core updates Ja
 • Standaard TLS Sectigo
 • Cronjobs Ja
 • Varnish caching Ja
 • Nederlandstalige helpdesk Ja

Vergelijk de details van de NVME hosting

GO WordPress hostingBusiness hostingNVME WooCommerce hosting
Dataverkeer 50 GB200 GB400 GB
Opslag 5 GB SSD10 GB SSD + CDN20 GB NVME SSD + CDN
PHP geheugen (minimaal) 92128128
Standaard TLSLetsencryptSectigoSectigo

Features

Backups (meermaals per dag, opgeslagen in NL en DE, GDPR safe)
Cronjobs
Updates
Varnish caching
Redis object cache
Content Delivery Network (CDN)
Secu laag, IPS Firewall & Web Application Firewall
Litespeed PHP caches op NVME
Opslag (Enterprise SSD) NVME SSD
WP-CLI, SSH en GIT

Support

Gratis verhuizing
Telefonische helpdesk (Nederlandstalig)
Ik wil dit pakket Ik wil dit pakket Ik wil dit pakket

Wat is WordPress?

WordPress is een open source CMS: een content management systeem. Wat dit precies wil zeggen? WordPress is een gratis systeem om een website te maken. Er zijn heel veel verschillende platformen om websites te creëren, maar WordPress wordt wereldwijd het meest gebruikt. Een van de grote voordelen van WordPress, is dat iedereen de code mag inzien, compleet aanpassen en verspreiden. Dit zorgt voor veel flexibiliteit en mogelijkheden. Omdat het open source is werken er duizenden mensen over de hele wereld aan de code en documentatie. Ongeacht of je een persoonlijke blog wilt, een zakelijke website of een flinke webshop, met WordPress kan dit allemaal.

Wat is het verschil tussen WordPress.org en WordPress.com?

Als je naar de namen kijkt, lijken ze misschien hetzelfde, maar er zit een erg belangrijk verschil tussen beiden. WordPress.org is namelijk het gratis open source CMS waarover we het hier hebben. Dit kan je downloaden en plaatsen op een webhosting server naar keuze. Hierna mag je er volledig mee doen wat je wilt. WordPress.com is een dienst. Hier maak je een gratis WordPress website op één van hun subdomeinen. Dat ziet dan zo uit: jouwnaam.wordpress.com.

Dat .com klinkt wellicht best goed: je kunt snel aan het werk en je hebt helemaal geen technische kennis nodig. Je loopt echter wel sneller tegen beperkingen aan. Bovendien staat een dergelijke URL niet netjes als je een bedrijf hebt. Wil je hetzelfde gemak, maar gewoon volledig gebruikmaken van de mogelijkheden van WordPress? Kies dan voor WordPress hosting.

Wat is een WordPress theme?

Een theme, of thema, is het uiterlijk van jouw website. Er zijn verschillende manieren om aan een thema te komen:

Wat is een WordPress plugin?

Plugins zijn kleine software ‘pakketjes’, gemaakt om extra functies aan je website toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan een contactformulier of een fotoslider. Ook zijn er plugins om je website te verbeteren, zoals SEO-plugins. Er zijn heel veel gratis plugins, al bieden de meeste daarnaast een uitgebreidere premium versie aan.

Wat zijn de voordelen van WordPress?

Nu je weet wat WordPress is, zetten we alle voordelen voor je op een rij:

Wat zijn de nadelen van WordPress?

Uiteraard heeft WordPress ook een paar nadelen, die hebben we voor je opgelost en pakken we pro-actief op, maar voor de volledigheid zetten we ze toch even op een rijtje:

Managed WordPress Hosting: veilige en stabiele WordPress hosting

Met onze verschillende pakketten en de mogelijkheid om een pakket op maat samen te stellen, sluiten wij altijd aan bij jouw wensen. Vanwege onze uitgebreide kennis, weten we precies wat WordPress is en hoe we dit op de beste manier kunnen hosten. Het installeren zit gratis bij ons inbegrepen en gebeurt volledig automatisch. Het enige wat je nog zelf moet doen, is even je sitenaam ingeven. Hierna kun je meteen aan de slag met jouw website. Dat is zelfs nog korter dan 2 minuten! Ook over WordPress core updates en backups moet je jezelf niet druk maken. Of certificaten. Deze regelen wij namelijk voor jou.

Heb je nog verdere vragen over WordPress of heb je interesse in WordPress hosting? Neem even contact met ons op! We helpen je graag verder.

ManagedWPHosting: De beste hosting voor webbouwers, webbureau's en webshops

Jouw WordPress website kan sneller.
We bewijzen het met een gratis test.
Dus jij denkt dat jouw WordPress website echt niet sneller kan?
Daag ons maar uit, meer dan 90 procent is direct overtuigd!

Maak een gratis snelheidsvergelijk van mijn site