[winactie] WordCamp Nederland 2023, bijzijn = meemaken!

Inhoudsopgave van: [winactie] WordCamp Nederland 2023, bijzijn = meemaken!

Categorie: Meetups en WordCamps | Tags: sponsor, winactie, WordCamp

Het is weer zover aanstaande 7 en 8 september. Het grootste (Nederlandse) nationale WordPress event vindt dan weer plaats. Net als vorig jaar is de locatie het magnifieke Burgers Zoo in Arnhem.
Twee dagen vol informatie, gezelligheid en netwerken. Stel al je vragen en wissel kennis uit. Als kers op de taart is zijn de lunch en koffie gewoon inbegrepen en … mag je ook nog gratis door de dierentuin lopen (plus: je parkeerkaartje is ook inclusief). Jij bent zeker weten de doelgroep, want het is voor iedereen die WordPress gebruikt, bouwt of verkoopt. Of je nu content marketeer bent, webshop eigenaar of graag thema's bewerkt.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang ook onze laatste handige tips en WordPress nieuwtjes.

  • Maximaal 1x per week
  • Makkelijk uitschrijven

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Een ogenblikje

Bedankt voor je inschrijving!

 

Een kaartje kost 50 euro en wij geven er 5 weg, reageer op deze post in de reacties dat je er eentje wilt en we nemen per mail contact met je op.

Maar dat is nog niet alles! Wij zijn ook dit jaar weer sponsor. We hebben een mooie stand in de hal met een prijsvraag die je zeker wilt winnen, kom ons vooral even opzoeken als je er bent! Ook gaan we weer iets lekkers organiseren. Houd onze site en Mastodon in de gaten!

Nu we toch met nieuwtjes bezig zijn, als klap op de vuurpijl: we zoeken nog versterking bij onze helpdesk, parttime, in dienstverband. Neem even contact met ons op als je hierover wilt sparren.

Geef je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *Als je dit artikel leuk vond, dan moet je deze speciaal geselecteerde artikelen ook lezen!

6 responses to “[winactie] WordCamp Nederland 2023, bijzijn = meemaken!”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Ervaringen van anderen