Hacks, haks, heks!

Inhoudsopgave van: Hacks, haks, heks!

Categorie: Veiligheid | Tags: 2FA, 2factor, log, login, security, veiligheid

O houd op, zoveel hacks, zoveel aanvallen. Con-ti-nu .. Elke dag, het hele jaar door. Moet je een extra veiligheidpakket kiezen?

Er zijn aanbieders die je laten betalen voor een extra security pakket. Wij bieden geen extra betaald pakket, omdat onze basis al extreem goed is.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang ook onze laatste handige tips en WordPress nieuwtjes.

  • Maximaal 1x per week
  • Makkelijk uitschrijven

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Een ogenblikje

Bedankt voor je inschrijving!

 

Uiteraard, alles tegenhouden vereist een hele reeks maatregelen, en dat is echt lastig. Zeker omdat niet iedereen een zogenoemde "two factor" login wil gebruiken. Lees hier waarom dat geen slim idee is.

We zullen je niet lastig vallen met logbestanden van aanvallen op servers, want zodra je een server koppelt aan het internet kun je er vergif op innemen dat hij vrijwel direct wordt aangevallen. Het is daarom belangrijk dat alleen de diensten die toegankelijk moeten zijn op het internet toegankelijk zijn. En .. dat je automatische blokkades hebt opgezet bij veelvuldig fout inloggen.

Maar ook intern moeten we blijven oppassen. We gaan hierbij uit van het zero-trust principe. Daarbij gaan we ervan uit dat, zelfs binnen ons netwerk, servers elkaar niet kunnen vertrouwen. Daarom mogen de servers niet overal zomaar bij en is het zelfs per dienst uitgesplitst welke server wat mag doen.

Regelmatig zijn er hacks in het nieuws (velen halen het grote nieuws niet eens ..) die aanpassingen doen in de WordPress Core files (zoals in wp-includes of wp-admin). Dat is bij ons onmogelijk gemaakt. Zo slapen we allemaal een stuk lekkerder.
Het gebeurt vaak dat een malafide plugin onder water WordPress wil gaan inladen om iets in je database te doen, ook dat blokkeren we al direct zodat er geen impact is.

Onze beveiliging is zo goed dat zelfs een security plugin als WordFence niet nodig is bij ons. Scheelt je weer een plugin en geld! Hoe je ook niet alles te verwijderen en opnieuw te beginnen met WordPress.

We scannen WordPress installaties en hun aanroepen, dit is allemaal nodig om een zo veilig mogelijke omgeving te maken voor jouw WordPress site. We gaan dit niet aan of uitzetten op basis van een betaald extra security pakket zodat iedereen gebruik kan maken van onze kennis over WordPress veiligheid.

Kies dus ook voor extreem veilige WordPresshosting van ManagedWPHosting!

Geef je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *Als je dit artikel leuk vond, dan moet je deze speciaal geselecteerde artikelen ook lezen!


Ervaringen van anderen