Het geinigste netwerk voor freelancers kiest ook voor ManagedWPHosting.nl en daar zijn we bijzonder trots op.

Iedere tweede vrijdag van de maand in Pakhuis de Zwijger Amsterdam komt Freelance Fridays bij elkaar voor mooie netwerkeventen. Freelance Fridays wil een alternatief zijn voor de vrijdagmiddagborrel en tegelijkertijd een leuk en leerzaam programma bieden.

Daar hoort een webhost bij die ontzorgt op WordPress gebied. ManagedWPhosting is veelal actief in WordCamps en WordPress meetups. Nu kiest ManagedWPHosting voor het sponsoren van de hosting van Freelance Fridays.

Win win win!

Wij als betrokken WordPress webhost, en .. een sterk freelance netwerk. Een winwinwin voor alle kanten! Daarom zijn wij blij dat we deel mogen uitmaken van een van de meest essentiele onderdelen van de online presence!

Zien we je daar?

Korting op hosting voor stichtingen, scholen en verenigingen

ManagedWPHosting.nl doet meer dan sponsoring alleen en geeft 50% blijvende hosting-korting voor stichtingenscholen en verenigingen.
Zeker weten iets voor jouw dansclub of iets anders waar je passie ligt. Neem vandaag nog contact met ons op voor de mogelijkheden.


Geef je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Geef je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Ervaringen van anderen

Lees ook

 • WordPress kortingscodes nog even geldig!

  Algemeen

  Een kort bericht, maar wel een lekker bericht! De kortingscodes van WordCampNL zijn nog tot eind november geldig, dus sla je slag! Uiteraard is de korting blijvend, dus niet maar voor een jaartje.

 • W3 Total Cache beste instellingen

  The quest for speed

  Veel geprezen, maar ook zeer gevreesd .. de alleskunnner W3TC. De plugin kan veel en heeft ook heel veel instellingen. Wij hebben een stappenplan om zo de beste cache instellingen te krijgen voor je site.

 • Patched: PHPMailer exploit in WordPress

  Veiligheid

  Eind december 2016 blijkt er in de open source PHPMailer-bouwblok software die WordPress gebruikt een lek te zitten. Op WordPress zelf is het een critical external-library melding: https://core.trac.wordpress.org/ticket/37210 Door het lek in PHPMailer https://threatpost.com/phpmailer-bug-leaves-millions-of-websites-open-to-attack/122775/ is het mogelijk om code uit te voeren op de webserver waar PHPMailer draait. PHPMailer is een veelgebruikt software bouwblok om te kunnen mailen vanaf […]