Freelance Fridays kiest voor top WordPress hosting

Inhoudsopgave van: Freelance Fridays kiest voor top WordPress hosting

Categorie: Algemeen | Tags: freelance factory, freelance fridays, meetup, netwerkbijeenkomst, netwerkevent, sponsoring

Het geinigste netwerk voor freelancers kiest ook voor ManagedWPHosting.nl en daar zijn we bijzonder trots op.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang ook onze laatste handige tips en WordPress nieuwtjes.

  • Maximaal 1x per week
  • Makkelijk uitschrijven

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Een ogenblikje

Bedankt voor je inschrijving!

 

Iedere tweede vrijdag van de maand in Pakhuis de Zwijger Amsterdam komt Freelance Fridays bij elkaar voor mooie netwerkeventen. Freelance Fridays wil een alternatief zijn voor de vrijdagmiddagborrel en tegelijkertijd een leuk en leerzaam programma bieden.

Daar hoort een webhost bij die ontzorgt op WordPress gebied. ManagedWPhosting is veelal actief in WordCamps en WordPress meetups. Nu kiest ManagedWPHosting voor het sponsoren van de hosting van Freelance Fridays.

Win win win!

Wij als betrokken WordPress webhost, en .. een sterk freelance netwerk. Een winwinwin voor alle kanten! Daarom zijn wij blij dat we deel mogen uitmaken van een van de meest essentiele onderdelen van de online presence!

Zien we je daar?

Korting op hosting voor stichtingen, scholen en verenigingen

ManagedWPHosting.nl doet meer dan sponsoring alleen en geeft 50% blijvende hosting-korting voor stichtingenscholen en verenigingen.
Zeker weten iets voor jouw dansclub of iets anders waar je passie ligt. Neem vandaag nog contact met ons op voor de mogelijkheden.

Geef je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *Als je dit artikel leuk vond, dan moet je deze speciaal geselecteerde artikelen ook lezen!


Ervaringen van anderen