Amsterdam heeft mooie pleinen en parken. Er vinden honderden evenementen plaats op deze plekken. De opbouw van de evenementen en het opruimen van de rommel duurt dagen, veelal langer dan het echte evenement zelf. Daarnaast zijn de parken steeds vaker de plek waar festivals zorgen voor vervuiling, schade aan flora en fauna en lawaai voor de wijde omgeving.

Mokum-reclaimed onderneemt actie

De Amsterdamse openbare ruimte is van de Amsterdammers. Daarom heeft een betrokken groep Amsterdammers het initiatief genomen voor Mokum Reclaimed. Met deze actie is het mogelijk een vergunning aan te vragen voor vrij gebruik van pleinen en parken.

ManagedWPHosting.nl ondersteunt deze actie ..

en heeft voor Mokum Reclaimed de volledige hosting gesponsored: Domein, Business hosting, email en het certificaat.

Korting op hosting voor stichtingen, scholen en verenigingen

ManagedWPHosting.nl doet meer dan sponsoring alleen en geeft 50% blijvende hosting-korting voor stichtingenscholen en verenigingen.

Wellicht heb jij wel een site voor je school die je bij de top WordPress webhosts in Nederland wil onderbrengen. Of heb jij een ander mooi evenement dat ons blij maakt? Laat het ons weten!


Geef je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Geef je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Ervaringen van anderen

Lees ook

 • ManagedWPHosting trotse sponsor van WordCampNL 2015!

  Algemeen

  We zijn heel blij te mogen verkondigen dat ook dit jaar wij weer van de partij zijn om WordCampNL mogelijk te maken. WCNL2015 is het evenement voor WordPress liefhebbers, van starters tot experts en het vindt plaats in Seats2Meet (Utrecht Centraal Station). Wellicht heeft u het al gelezen: https://netherlands.wordcamp.org/2015/2015/08/11/wordcamp-nederland-verwelkomt-managed-wp-hosting-als-silver-sponsor/ of gezien op onze homepage, we geven namelijk […]

 • Freelance Fridays kiest voor top WordPress hosting

  Algemeen

  Het geinigste netwerk voor freelancers kiest ook voor ManagedWPHosting.nl en daar zijn we bijzonder trots op.

 • Onze keus: een veilige keus

  Algemeen

  Snelheid, veiligheid en ondersteuning: daar staan wij voor bij ManagedWPHosting. Hoe wij dat garanderen? Door volledig zelfstandig te opereren. Wij vallen niet onder een grote paraplu van andere webhostingbedrijven. En werken liever met een eigen server inplaats van een gehuurd exemplaar van iemand anders. Dit maakt dat wij in staat zijn onze eigen keuzes te […]