Managed WordPress Hosting

Wij zijn een webhost met échte kennis van
WordPress zaken, ook als het om maatwerk gaat.

Onze kernpunten

  • Support waar je écht blij van wordt
  • Snelle servers in Nederland
  • Backups altijd lang bewaard
  • Veilige WP installatie

ManagedWPHosting trotse sponsor van WordCampNL 2015!


Krijg automatisch een mailtje bij een nieuw blog-bericht

We zijn heel blij te mogen verkondigen dat ook dit jaar wij weer van de partij zijn om WordCampNL mogelijk te maken. WCNL2015 is het evenement voor WordPress liefhebbers, van starters tot experts en het vindt plaats in Seats2Meet (Utrecht Centraal Station).
Wellicht heeft u het al gelezen: https://netherlands.wordcamp.org/2015/2015/08/11/wordcamp-nederland-verwelkomt-managed-wp-hosting-als-silver-sponsor/ of gezien op onze homepage, we geven namelijk ook nog leuke dingen weg in de goodiebag.

ManagedWPHosting is reeds vanaf 1 januari 2012 actief en weet als geen ander hoe WordPress onder de motorkap werkt. Daarnaast voorziet ManagedWPHosting in steengoede backups en een super helpdesk. Via MijnPress.nl bieden we maatwerk WordPress ontwikkeling en weten we van vrijwel iedere trage WordPress site een supersite te maken!

Wie weet zien we elkaar eens in "real life" in Utrecht op zaterdag 26 of zondag 27 september! De uitgelezen kans om een praatje met ons te maken, ons te ontmoeten en natuurlijk om schaamteloze reclame voor ons te maken wanneer u met de leuke andere WCNL bezoekers aan de praat raakt!

Dus direct doen:

En .. zoals altijd : blijf op de hoogte via ons twitter kanaal: https://twitter.com/managedwpnl en like ons op https://www.facebook.com/ManagedWordPressHostingdoTnl

Tot snel!

Geplaatst in Algemeen, WordCampNL Getagd met ,

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

Krijg automatisch een mailtje bij een nieuw blog-bericht
Domeinnaam checker

Lees vorig bericht:
WordPress multisite
Stop met MultiSite!

Multisite .. wie kent het niet ? Een snelle manier om fijn meerdere subsites (en dat kan zelfs met meerdere...

Sluiten