Aanbrengbonus

Tip je vrienden en verdien geld! De ultieme affiliate voor webmasters. Waar andere aanbieders slechts enkele procenten aanbrengfee geven, krijg je van ons pas een echt riant bedrag op je rekening.

PakketEenmalige feeDe daaropvolgende jaren, per jaar
Starter S – M – L12 – 16 – 24 euro
Growing S – M – L38 – 48 – 72 euro
Ecommerce S – M – L84 – 104 – 150 euro
Profi – S dedicated ecommerce server75 euro50 euro
Profi – M dedicated ecommerce server120 euro75 euro
Profi – L dedicated ecommerce server180 euro100 euro
Overige servers45% van de server maandprijs (exclusief eventuele licenties)75% van de eenmalige fee

Drie duidelijke voorwaarden:

  1. Je vriend is nog geen klant bij ons.
  2. Het gaat om een eerste bestelling op www.managedwphosting.nl, helaas is het dus niet van toepassing op andere (sub-)domeinen of labels zoals payasyougo.managedwphosting.nl )
  3. Zodra de jaarfactuur is betaald regelen we je beloning.

Jij verdient dan 2x de hosting-maandomzet als het een shared hosting pakket is, dus dat is € 12,- voor ieder starter – S pakket! Dat loopt op tot maar liefst € 180,- en jaarlijks ook nog € 100,- voor een Suuuuuuuper speedy eigen ecommerce server op NVME !

Verdien dus het meest met een server!

Kiest je vriend een eigen server zoals bijvoorbeeld onze NVME dedicated server? Dan verdien je het eerste jaar minimaal € 75,- , daarna (zolang je vriend klant bij ons blijft) elk jaar € 50,- (de server heeft ook een jaarovereenkomst). Zie in de tabel hoe mooi je verdiensten kunnen worden, hoe groter de server hoe meer je elk jaar ontvangt!

Meteen aan de slag!

Geef je factuurnummer door als bestelcode voor je vriend. Je vriend vult deze in op het bestelformulier en wij weten dat je vriend via jou bij ons komt.