Onze high-end WordPress VDS (VPS zonder overselling zoals het hoort) hosting is ideaal als u enorme pieken in verkeer verwacht zoals door reclamespots of als u meer zekerheid wilt hebben met een eigen serverruimte. Geen last van slome buren, echt een eigen server. Supersnelle hosting met Nginx, LiteSpeed (optioneel), steengoede backups, enterprise SSD en NVME disks, handige WordPress autodeploy's, IPS firewalling en veel meer moois.

100% eigen hardware, servers in Nederland

Onze servers zijn 100% eigendom van ons, we hebben volledige vrijheid over de inrichting. Sluiten de dedicaded voorbeeldservers niet goed aan? Geen probleem, wij leveren je een server die past bij je toekomstige eisen & wensen.

High availability en flexibiliteit

Redundante opstellingen in goede en betrouwbare datacenters (meerdere tier III datacenters). De dagelijks volledige backups worden op meerdere externe locaties opgeslagen. Verwacht je pieken in het aantal bezoekers? Dan denken we graag met je mee voor een oplossing die schaalt naar je wensen.

Oplossingen op maat

Pro-actief systeembeheer is altijd inbegrepen, dus je hoeft zelf geen systeembeheer te doen. Liever een fysieke dedicated WordPress server voor nog meer brute rekenkracht? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Vrijblijvende gratis offerte eigen WordPress server

Goede instap VPS

VPS instap

€ 180 p/m
 • Opslag 40 GB
 • Dataverkeer 1 TB
 • PHP geheugen 128 MB
 • Backups Ja
 • WordPress Core updates Ja
 • Standaard TLS Letsencrypt of sectigo
 • Cronjobs Ja
 • Varnish caching Ja
 • Nederlandstalige helpdesk Ja
NVME servercluster high availability

Dedicaded WooCommerce NVME servercluster

€ 525 p/m
 • Opslag 200 GB NVME SSD + CDN
 • Dataverkeer 1 TB
 • PHP geheugen 512 MB
 • Backups Ja
 • WordPress Core updates Ja
 • Standaard TLS Letsencrypt of sectigo
 • Cronjobs Ja
 • Varnish caching Ja
 • Nederlandstalige helpdesk Ja

Vergelijk de details van de NVME hosting

VPS instapNVME WooCommerce dedicated hostingDedicaded WooCommerce NVME servercluster
Dataverkeer 1 TB1 TB1 TB
Opslag 40 GB 200 GB NVME SSD + CDN200 GB NVME SSD + CDN
PHP geheugen 128512512
Standaard TLSLetsencrypt of sectigoLetsencrypt of sectigoLetsencrypt of sectigo

Features

Backups (meermaals per dag, opgeslagen in NL en DE, GDPR safe)
Cronjobs
Updates
Varnish caching
Redis object cache
Content Delivery Network (CDN)
Secu laag, IPS Firewall & Web Application Firewall
Litespeed PHP caches op NVMEPHP caches op NVME
Opslag (Enterprise SSD) NVME SSDNVME SSD
WP-CLI, SSH en GIT

Support

Gratis verhuizing
Malware verwijderen bij verhuizing (Bestandsinfecties) Betaalde optie
Telefonische helpdesk (Nederlandstalig)
Ik wil dit pakket Ik wil dit pakket Ik wil dit pakket

Wat is het verschil tussen shared en dedicated hosting?

Als je op zoek gaat naar webhosting, merk je al snel dat er behoorlijk veel keuze is. Hoe weet je nu wat bij jou past? In dit artikel helpen we je hierbij, door uit te leggen wat shared en dedicated hosting is. We gaan dieper in op de voor- en nadelen en op de verschillen.

Wat is shared hosting?

Bij shared hosting staat jouw website samen met andere websites op een server. Je deelt dus de servercapaciteit, databases en configuraties met je ‘buren’.

Voordelen shared hosting

Het grote voordeel van shared hosting, is dat deze vorm het goedkoopst is. Ook kun je al snel aan de slag, omdat de server al klaar staat. Mocht je hostingpakket te klein worden, kun je dit makkelijk opschalen naar een groter pakket.

Nadelen shared hosting

Aangezien je de capaciteit van de server deelt met anderen, zorgt dit mogelijk voor vertraging op jouw website. Krijgt een van je ‘buren’ plots heel veel bezoek of wordt hij gehackt, dan bestaat de kans dat je daar hinder van ondervindt. Verder kunnen bepaalde serverinstellingen niet op maat veranderd worden, wat je mogelijk als nadeel ervaart.

Wanneer kies je voor shared hosting?

Voor veel relatief simpele websites is shared hosting een prima oplossing. Denk hierbij bijvoorbeeld aan blogs, portfolio’s of een kleine webshop. Heb je een grote WooCommerce webwinkel of een website die erg veel bezoekers trekt? Dan is de standaard shared hosting een minder passende oplossing en kan een shared NVME of eigen server beter passen bij je site.

Shared NVME

Wil je super snelle shared hosting zonder meteen een complete server te moeten kiezen? Kies dan voor Shared NVME. Daarbij zit je niet met honderden andere websites op een server, maar maximaal met 15 tegelijk. Het zorgt ervoor dat je website minimaal 5 keer sneller wordt. We hebben testen gezien die met gemak tot 10x sneller zijn. Vraag gerust een gratis testcopie aan! Bovendien heb je elke maand 400 GB dataverkeer.

Wat is dedicated hosting?

Bij dedicaded hosting deel je geen server met anderen, maar heb je hem helemaal voor jezelf. Dit kan zowel virtueel (met een VDS) als hardware matig (met een dedicated server).

Wat is een VDS?

VDS staat voor Virtual Dedicated Server. Door middel van cloud-virtualisatiesoftware delen we een fysieke server op in verschillende VDS servers. Hoewel je dus in praktijk met meerdere mensen op een server zit, gedraagt elk deel zich als een op zichzelf staande server. Als een andere VDS zijn geheugen volledig vol zit merk je daar helemaal niets van. Het enige dat je deelt is de krachtige schaalbare opslag.

Voordelen VDS

Het is de meest goedkope manier om een ‘eigen’ server te hebben. Omdat je een stuk eigen servercapaciteit tot je beschikking krijgt, heb je geen last van (de piekbelasting) van andere websites. Daarnaast kun je de server inrichten zoals je zelf wilt als je specifieke eisen hebt aan de serversoftware. Nog een voordeel is dat je een VDS makkelijk kunt opschalen qua aantal CPU cores en RAM. Het is dus een oplossing die eenvoudig met je mee kan groeien.

Nadelen VDS

Om een VDS te kunnen beheren en update moet je bij andere aanbieders over de nodige technische kennis beschikken. Daarom verzorgt ManagedWPHosting dit voor je. Al onze VDS-servers zijn dus managed. Wij beheren en backuppen je server zodat jij dat niet hoeft te doen.

Wanneer kies je voor een VDS?

Wanneer je website eigenlijk te groot is of te veel verkeer genereert voor een shared hosting is een VDS een goede keuze. Hetzelfde geldt als je specifieke wensen hebt wat betreft de configuratie van je server.

Wat is een dedicaded server?

Bij een dedicated server heb je een werkelijke server (hardware) tot jouw beschikking. Je deelt deze met helemaal niemand.

Voordelen dedicated server

Je kunt een dedicated server volledig naar wens inrichten. Al de rekenkracht van de server wordt gebruikt voor jouw website. Er is geen virtualisatie-overhead. Overlast door andere gebruikers is helemaal onmogelijk. Er zijn immers geen buren! Er zijn daarnaast ook geen beveiligingsrisico’s die veroorzaakt kunnen worden door andere sites.

Nadelen dedicated server

Een dedicaded server is veruit de duurste optie, je betaalt natuurlijk voor een complete server. Het opschalen is minder makkelijk: je moet nieuwe hardware plaatsen. Ook bij een dedicated server moet je net als bij een VPS of VDS bij andere aanbieders zelf systeembeheer kennis hebben. Ook hier regelen wij dit voor je, managed hosting dus!

Wanneer kies je voor een dedicaded server?

Als je een website of WooCommerce webshop hebt die erg veel verkeer genereert of je geen trage buren wilt, is een dedicated server een interessante keuze. Ook als je bijvoorbeeld complexe applicaties draait of grote databases hebt die veel vragen van het geheugen, de performance en/of opslagruimte is een dedicaded server zelfs een uitstekende keuze.

Ga voor een cluster voor nog meer zekerheid: als een van de dedicated servers kapot is dan kan een andere server het overnemen.

Hulp nodig bij je keuze?

Is het nog niet duidelijk welke hosting voor jou de beste keuze is? Wij denken graag met je mee. Bovendien hebben we niet alleen verschillende pakketten, maar bieden we ook de mogelijkheid om een pakket op maat samen te stellen. Daarom weet je zeker dat wij altijd de gepaste oplossing hebben. Neem gerust contact met ons op!

ManagedWPHosting: De beste hosting voor webbouwers, webbureau's en webshops

Jouw WordPress website kan sneller.
We bewijzen het met een gratis test.
Dus jij denkt dat jouw WordPress website echt niet sneller kan?
Daag ons maar uit, meer dan 90 procent is direct overtuigd!

Maak een gratis snelheidsvergelijk van mijn site