WordPress hosting pakketten vergelijken

WordPress hosting pakketten vergelijken

Laat je jouw website(s) hosten bij ManagedWPHosting, dan ben je verzekerd van de volgende voordelen:

Modernste infrastructuur met IPv6 en IPv4 adressen

Wil je onze WordPress hosting eerst gratis uitproberen? Vraag dan hieronder eenvoudig een demo aan.

Gratis demo aanvragen

Onze WordPress hostingpakketten

Pakket te klein? We hebben ook supersnelle eigen servers. Bekijk ze hier.

GO WordPress hosting € 11 per maand Business hosting € 36 per maand NVME WooCommerce hosting € 50 per maand
Opslag5 GB SSD + CDN10 GB SSD + CDN20 GB NVME SSD + CDN
Dataverkeer50 GB200 GB400 GB
PHP geheugen256 MB300 MB400 MB
BackupsYesYesYes
UpdatesYesYesYes
Redis object cacheYes
CronjobsYesYesYes
Content Delivery Network (CDN)YesYesYes
Secu laag, IPS Firewall & Web Application FirewallYesYesYes
LitespeedYesYesPHP caches op NVME
Opslag (Enterprise SSD)YesYesNVME SSD
WP-CLI, SSH en GITYesYesYes
SupportYesYesYes
Gratis verhuizingYesYesYes
Malware verwijderen bij verhuizing (Bestandsinfecties)Betaalde optieYesYes
Varnish cachingYesYesYes
Telefonische helpdesk (Nederlandstalig)YesYesYes
Kies dit pakketKies dit pakketKies dit pakket

Gratis domeinnaam & SSL certificaat

Bij ons Business- en bij NVME hostingpakket krijg je er een gratis .nl of .com domeinnaam bij en een certificaat van Sectigo (voorheen heette dit Comodo). GO hosting heeft het Letsencrypt certificaat. Alle varianten zijn A+ gelabeld via ssllabs.

Welk hostingpakket moet ik kiezen als ik Elementor gebruik?

Gebruik je Elementor? Kies dan voor een pakket met meer PHP geheugen, omdat deze plugin vaak veel geheugen nodig heeft. Met NVME haal je t meeste qua snelheid uit je site.

Welk hostingpakket is geschikt voor webshops?

Voor webshops adviseren wij ons NVME WooCommerce hostingpakket. Dit pakket maakt jouw site tot wel 5x sneller.

Welk hostingpakket is geschikt voor sites met member/leden-logins

Heeft jouw website een member/leden-login (zoals Learndash) dan adviseren wij NVME hosting. Hiermee weet je zeker dat jouw website snel genoeg blijft.

Onze site maakt gebruik van WPML multilingual, welk pakket is geschikt?

WPML multilingual is een vrij zware plugin die de vertalingen verzorgt op jouw website. Om toch een snelle website te behouden adviseren wij NVME hosting.

Ik bouw websites en wil graag meerdere sites hosten, welk pakket is geschikt?

Voor website bouwers hebben wij een speciale actie, je krijgt 50% korting op onze pakketten. Bekijk alle informatie voor webbouwers hier.

Waar staan jullie servers?

Al onze servers staan in Nederlandse datacenters en zijn volledig van ons. De backups staan in Nederland en Duitsland. Dit betekent AVG/GDPR safe!

Welke SSD en NVME schijven gebruiken jullie?

We gebruiken enkel de enterprise datacenter SSD en NVME schijven. Consumentenschijven kosten minder in aanschaf, maar zijn niet berekend op 24/7 en kunnen geen consistente performance leveren zoals enterprise schijven dat wel doen.

Wat is WordPress?

WordPress is een open source CMS: een content management systeem. Wat dit precies wil zeggen? WordPress is een gratis systeem om een website te maken. Er zijn heel veel verschillende platformen om websites te creëren, maar WordPress wordt wereldwijd het meest gebruikt. Een van de grote voordelen van WordPress, is dat iedereen de code mag inzien, compleet aanpassen en verspreiden. Dit zorgt voor veel flexibiliteit en mogelijkheden. Omdat het open source is werken er duizenden mensen over de hele wereld aan de code en documentatie. Ongeacht of je een persoonlijke blog wilt, een zakelijke website of een flinke webshop, met WordPress kan dit allemaal.

Wat is het verschil tussen WordPress.org en WordPress.com?

Als je naar de namen kijkt, lijken ze misschien hetzelfde, maar er zit een erg belangrijk verschil tussen beiden. WordPress.org is namelijk het gratis open source CMS waarover we het hier hebben. Dit kan je downloaden en plaatsen op een webhosting server naar keuze. Hierna mag je er volledig mee doen wat je wilt. WordPress.com is een dienst. Hier maak je een gratis WordPress website op één van hun subdomeinen. Dat ziet dan zo uit: jouwnaam.wordpress.com.

Dat .com klinkt wellicht best goed: je kunt snel aan het werk en je hebt helemaal geen technische kennis nodig. Je loopt echter wel sneller tegen beperkingen aan. Bovendien staat een dergelijke URL niet netjes als je een bedrijf hebt. Wil je hetzelfde gemak, maar gewoon volledig gebruikmaken van de mogelijkheden van WordPress? Kies dan voor WordPress hosting.

Wat is een WordPress theme?

Een theme, of thema, is het uiterlijk van jouw website. Er zijn verschillende manieren om aan een thema te komen:

Wat is een WordPress plugin?

Plugins zijn kleine software ‘pakketjes’, gemaakt om extra functies aan je website toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan een contactformulier of een fotoslider. Ook zijn er plugins om je website te verbeteren, zoals SEO-plugins. Er zijn heel veel gratis plugins, al bieden de meeste daarnaast een uitgebreidere premium versie aan.

Wat zijn de voordelen van WordPress?

Nu je weet wat WordPress is, zetten we alle voordelen voor je op een rij:

Wat zijn de nadelen van WordPress?

Uiteraard heeft WordPress ook een paar nadelen, die hebben we voor je opgelost en pakken we pro-actief op, maar voor de volledigheid zetten we ze toch even op een rijtje:

Managed WordPress Hosting: veilige en stabiele WordPress hosting

Met onze verschillende pakketten en de mogelijkheid om een pakket op maat samen te stellen, sluiten wij altijd aan bij jouw wensen. Vanwege onze uitgebreide kennis, weten we precies wat WordPress is en hoe we dit op de beste manier kunnen hosten. Het installeren zit gratis bij ons inbegrepen en gebeurt volledig automatisch. Het enige wat je nog zelf moet doen, is even je sitenaam ingeven. Hierna kun je meteen aan de slag met jouw website. Dat is zelfs nog korter dan 2 minuten! Ook over WordPress core updates en backups moet je jezelf niet druk maken. Of certificaten. Deze regelen wij namelijk voor jou.

Hostingpakketten vergelijken

Heb je nog verdere vragen over WordPress of heb je interesse in WordPress hosting? Neem even contact met ons op! We helpen je graag verder.