Managed WP Hosting trotse sponsor van WordCampNL 2016

PERSBERICHT

 Managed WP Hosting trotse sponsor van WordCampNL 2016

 Op 14, 15 en 16 oktober 2016 wordt alweer de zesde editie van WordCamp Nederland georganiseerd. Dit evenement, dat gehouden wordt in de Jaarbeurs Utrecht, belooft nu al het mooiste Nederlandse WordPress-event van 2016 te worden. Dit is deels te danken aan Managed WP Hosting, de nieuwe sponsor van WordCamp NL 2016.

100% WordPress-gerichte hosting

De link tussen Managed WP Hosting en WordCamp NL is snel gelegd: Managed WP Hosting is namelijk sinds 2012 gespecialiseerd in het hosten van WordPress-sites. Dat betekent dat alle processen zijn ingericht op het optimaal ondersteunen van websites en blogs die ontwikkeld zijn op basis van WordPress. Dit zorgt ervoor dat sites sneller draaien, maar dat er ook altijd goede ondersteuning is. Managed WP Hosting zorgt onder meer voor stabiliteit, core updates, dagelijkse back-ups en server monitoring en heeft daarnaast een deskundige WordPress-helpdesk. Uiteraard is goede mailhosting in 2016 gratis inbegrepen. Daar waar u bij andere partijen een nummer bent en te woord wordt gestaan door sales-mensen die goed zijn in verkopen denkt Managed WP Hosting pas ècht met u mee, ook in het weekend en op feestdagen.

 Interessante extra opties

Managed WP Hosting ondersteunt via haar zusterbedrijf MijnPress.nl ook bij de ontwikkeling van bestaande of nieuwe websites. Bijvoorbeeld door plugins op maat te schrijven, eventueel eerst op een ontwikkelomgeving, of door de website te voorzien van nieuwe, zoekmachinebewuste teksten. Ook met het overzetten van een bestaande webhost of snelheidsoptimalisatie kan Managed WP Hosting helpen.

 Speciale korting

Om de sponsoring van WordCamp NL 2016 te vieren, heeft Managed WP Hosting een mooie aanbieding: blijvend 25% korting op een hostingpakket (instap, plus, business of wpstart). Deze korting is inwisselbaar tot en met 1 december 2016 en kan verzilverd worden door gebruik te maken van de kortingscode WCNL2016. De korting wordt dan direct verrekend. Deze korting is geldig voor iedere nieuwe klant (ook voor mensen die WordCamp NL dit jaar niet bij kunnen wonen).

 Tickets voor WordCamp NL

Wie wél aanwezig wil zijn bij dit grootse evenement kan hiervoor tickets bestellen. Er zijn twee soorten tickets verkrijgbaar: het WordCamp NL 2016 ticket en het WordCamp NL 2016 Microsponsor ticket. Beide tickets geven toegang tot drie dagen WordCamp NL, het tweede ticket biedt bezoekers de kans om het evenement te sponsoren. Managed WP Hosting zal uiteraard ook vertegenwoordigd worden tijdens dit evenement.

 Noot voor de redactie:

Voor meer informatie over de diensten of producten van Managed WP Hosting kunt u terecht op www.managedwphosting.nl of contact opnemen via intake@managedwphosting.nl.