Managed WP Hosting trotse sponsor van WordCampNL 2014

PERSBERICHT

 Managed WP Hosting trotse sponsor van WordCampNL 2014

 Op 10 en 11 mei 2014 wordt alweer de vierde editie van WordCamp Nederland georganiseerd. Dit evenement, dat gehouden wordt in Seats2Meet in Utrecht, belooft het mooiste Nederlandse WordPress-event van 2014 te worden. Dit is deels te danken aan Managed WP Hosting, de nieuwe sponsor van WordCamp NL 2014.

 WordPress-gerichte hosting

De link tussen Managed WP Hosting en WordCamp NL is snel gelegd: Managed WP Hosting is namelijk gespecialiseerd in het hosten van WordPress-sites. Dat betekent dat alle processen zijn ingericht op het optimaal ondersteunen van websites die ontwikkeld zijn op basis van WordPress. Dit zorgt ervoor dat sites sneller draaien, maar dat er ook altijd goede ondersteuning is. Managed WP Hosting zorgt onder meer voor stabiliteit, core updates, dagelijkse back-ups en server monitoring en heeft daarnaast een deskundige WordPress-helpdesk.

 Interessante extra opties

Managed WP Hosting ondersteunt ook bij de ontwikkeling van bestaande of nieuwe websites. Bijvoorbeeld door plugins op maat te schrijven, eventueel eerst op een ontwikkelomgeving, of door de website te voorzien van nieuwe, zoekmachinebewuste teksten. Ook met het overzetten van een bestaande webhost of snelheidsoptimalisatie kan Managed WP Hosting helpen.

 Speciale korting

Om de sponsoring van WordCamp NL 2014 te vieren, heeft Managed WP Hosting een mooie aanbieding bedacht: blijvend 20% korting op een hostingpakket. Deze korting is geldig tot en met 1 july 2014 en kan verzilverd worden door gebruik te maken van de kortingscode WCNL2014. De korting wordt dan direct verrekend. Deze korting is geldig voor iedereen, ook voor mensen die WordCamp NL dit jaar niet bij kunnen wonen.

 Tickets voor WordCamp NL

Wie wél aanwezig wil zijn bij dit grootse evenement kan hiervoor al tickets bestellen. Er zijn twee soorten tickets verkrijgbaar: het WordCamp NL 2014 ticket en het WordCamp NL 2014 Microsponsor ticket. Beide tickets geven toegang tot twee dagen WordCamp NL, het tweede ticket biedt bezoekers de kans om het evenement te sponsoren. Managed WP Hosting zal uiteraard ook vertegenwoordigd worden tijdens dit evenement.

 Noot voor de redactie:

Voor meer informatie over de diensten of producten van Managed WP Hosting kunt u terecht op www.managedwphosting.nl of contact opnemen via intake@managedwphosting.nl.