WooCommerce PDF factuur in de mail

Inhoudsopgave van: WooCommerce PDF factuur in de mail

Categorie: WooCommerce webshop | Tags: factuur, PDF, WooCommerce

Ken je dat? Je hebt een mooie WooCommerce shop, maar je wil een PDF factuur laten meesturen in de mail en het moet een gratis plugin zijn.

De gratis WooCommerce PDF plugin

WooCommerce PDF Invoices & Packing Slips

https://wordpress.org/plugins/woocommerce-pdf-invoices-packing-slips/

Zo ziet ie er uit:

PDF factuur gemaakt voor WooCommerce
PDF factuur gemaakt voor WooCommerce

Je installeert m, en kiest wanneer hij een PDF moet sturen. Je kunt simpel de teksten aanpassen en klaar is Kees! Er is geen moeilijke code nodig of heel speciale dingen op je webserver.

De plugin respecteert (voor zover we hebben getest) de meeste WooCommerce filters, dus als je een filter hebt om de titel van een product in je winkelwagenoverzicht aan te passen .. dan zal deze plugin dat ook gebruiken, superfijn!

woocommerce-pdf-factuur-instellingen

PDF layout op maat nodig?

Gratis tip: Als je puur wat product meta of product velden wil toevoegen kun je ook gebruik maken van de uitstekende hooks documentatie, te vinden op http://docs.wpovernight.com/category/woocommerce-pdf-invoices-packing-slips/

Er is ook een betaalde variant voor als je 100% een eigen template/layout wil gebruiken: https://wpovernight.com/downloads/woocommerce-pdf-invoices-packing-slips-premium-templates/ . Als je dus echt controle wil hebben over de layout is de aanschaf van deze plugin zeker het overwegen waard.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang ook onze laatste handige tips en WordPress nieuwtjes.

  • Maximaal 1x per week
  • Makkelijk uitschrijven

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Een ogenblikjeBedankt voor je inschrijving!


 

Geef je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *Als je dit artikel leuk vond, dan moet je deze speciaal geselecteerde artikelen ook lezen!


Ervaringen van anderen