Wij zijn verk(n)ocht!

Inhoudsopgave van: Wij zijn verk(n)ocht!

Categorie: Algemeen | Tags: Core, nederland, overname, privacy, sneller, testen, WooCommerce, WordPress, zelfstandig, zelfstandigheid

Wellicht heb je er al wel iets over gelezen of gehoord: veel webhosting bedrijven worden de laatste tijd overgenomen door grote partijen zoals TWS en Team Blue. Je raadt het al, ook bij ons was het enkele weken geleden zover, we werden gebeld. We kregen een erg vriendelijke man aan de lijn, die aangaf te bemiddelen tussen bedrijven bij een bedrijfsverkoop. Hij had een partij waarbij hij wel een match zag met onze dienstverlening.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang ook onze laatste handige tips en WordPress nieuwtjes.

  • Maximaal 1x per week
  • Makkelijk uitschrijven

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Een ogenblikje

Bedankt voor je inschrijving!

 

Zelfstandigheid

Aangezien we al sinds 2012 – figuurlijk dan – verk(n)ocht zijn aan WordPress, kwam dat telefoontje niet als een verrassing. Het is ook niet de eerste keer dat een dergelijke partij interesse in ons toont. Niet veel later werden we op LinkedIn bezocht door iemand van Strikwerda Investments. Of we op het telefoontje in zijn gegaan? Nee, we hebben de meneer aan de telefoon vriendelijk bedankt. We geven namelijk erg veel om zelfstandigheid. Om die reden zijn we het afgelopen jaar ook verhuisd naar een eigen serverruimte in Rotterdam.

Maar ook achter de schermen zaten wij niet stil. Zo pasten wij onlangs onze 2-factor login aan. We voeren nu ook automatisch spam checks uit voor de WordPress commentaren, Ninja Forms, iets wat we al deden voor Contact Form 7 en de topper Gravity Forms. IP adres checks deden we al lang voor inloggen en commentaren. Daarnaast hebben we verschillende plugins op ons platform versneld, onder andere:

Ook hebben we verschillende WooCommerce plugins sneller laten laden. Zo hebben we onder andere de Variation Images Gallery maar liefst 4 keer sneller gemaakt. Gratis op al onze pakketten, zonder dat jij er iets voor hoeft te doen.

NVME hosting

Sinds januari 2020 bieden we een erg mooie hostingoplossing voor WooCommerce: NVME hosting. Met deze servers is je site NOG sneller dan op SSD servers. De doorvoersnelheid gaat van 600 MB/seconde naar 2000 tot 3000 MB/seconde. Bovendien gaat de opzoektijd (de latency) met tenminste factor 10 omlaag. In praktijk betekent dit dat je webshop met gemak 10 keer sneller laadt!

Sectigo domeinvalidatie

Voor onze business hosting en NVME hosting stapten wij over op Sectigo domeinvalidatie. We kozen hiervoor, omdat de Let’s Encrypt software te vaak problemen geeft om hier volledig op te kunnen vertrouwen. Daarbovenop vinden we de toegevoegde waarde en het veiligheidsgevoel van Let’s Encrypt niet optimaal voor de zakelijke websites en webshops.

Denken aan de toekomst

Uiteraard denken we niet alleen aan het hier en nu, maar zijn we eveneens bezig met de toekomst. Sinds de verhuizing naar onze nieuwe serverruimte van i3D (SmartDC), mogen we onszelf dan ook groen noemen. We waren al duurzaam bezig met het aanschaffen, doorschuiven en her-inzetten van onze servers. Daarnaast bieden we binnenkort eveneens IPv6 plus de nieuwste TLS versie aan en hebben we op onze staging servers de WP_ENVIRONMENT_TYPE netjes op 'staging' staan conform de laatste WordPress Core versies.

LiteSpeed

Het belang van snelheid is ons erg duidelijk. Daarom zijn we ook LiteSpeed Partner. LiteSpeed WordPress hosting heeft zijn naam niet zomaar, het is werkelijk haast zo snel als het licht. Met deze hosting beperkt je wachttijd tot een minimum. LiteSpeed hosting is vooral geschikt voor redelijk standaard websites. Heb je bijvoorbeeld een hele grote website, webshop of leeromgeving, dan is onze NVME hosting de allerbeste keuze.

Yoast SEO

Heb je een commerciële website? Dan is SEO erg belangrijk voor je en Yoast kan je hierbij ondersteunen. Yoast is een van de meest gebruikte WordPress plugins en dat is natuurlijk niet zonder reden. Yoast is namelijk erg gebruiksvriendelijk, waardoor iedereen er op een fijne én simpele manier pagina’s mee kan optimaliseren. De plugin werkt met een verkeerslicht: de kleur geeft aan hoe goed de SEO van de desbetreffende pagina is. Yoast kijkt hierbij naar de volgende zaken:

Yoast Vetted Partner

Wij zijn Yoast Vetted Partner. Om dit te kunnen worden, kijkt Yoast of hun plugin probleemloos werkt op onze servers. Maar het is uiteraard niet zo gek dat wij voldoen aan deze eis aangezien we dus al 11 jaar WordPress ervaring hebben (toen had je nog WordPress 2.7 !). Bovendien zijn we actief in de WordPress Community, waarbij we meeschrijven aan de WordPress Core code en helpen met het verbeteren van de documentatie. Daarnaast kijkt Yoast ook naar de serversoftware versies en of je als bedrijf bijdraagt aan WordPress.

WordPress Core tests

Sinds begin november 2020 gaan we nog een stapje verder on het ontwikkelproces van WordPress Core. Na iedere code-revisie is het mogelijk om automatische testen te draaien. Wij zijn onderdeel van de hosting community en testen om de paar uur vol-automatisch de laatste WordPress versie. Vol trots presenteren we onze allereerste test!

Wij doen dit om ervoor te zorgen dat onze webhost de beste compatibiliteit biedt als platform voor de WordPress dienst. Bekijk de nieuwste ManagedWPHosting WordPress Webhost-testrapporten op https://make.wordpress.org/hosting/test-results/

Wij gaan verder!

Plannen om onze vrijheid op te geven zijn er dus absoluut niet. We blijven actief in de WordPress Community, zowel binnen als buiten Nederland. Heb je verder nog vragen over hosting of WordPress? Stel ze dan gerust hieronder in de commentaren. Onze eigenaar is WordPress Core developer, hij kan je dus vast verder helpen!

Wat vinden onze klanten?

Goede service, ongekende snelheid.”

Super snelle hosting, altijd direct beschikbaar, zelfs in de late uren of het weekend. Lossen alle vragen direct op en geven ook heel handige tips. Iedere euro dubbel en dik waard!”

Zeer goede service. Erg betrouwbare hosting”

Managed WP Hosting is een echte specialist op het gebied van WordPress hosting. Eentje die altijd met je meedenkt en echt weet waar ze het over hebben als het over hosting voor WordPress gaat.”

Hosting zoals hosting moet zijn. Snel, innovatief en snel oplossen van problemen die er eventueel zijn. Kundige helpdesk en snelle servers, wat wil je nog meer?”

De beste WordPress hosting

Ben jij net als onze klanten ook overtuigd? Kies dan ook voor een WordPress provider die alle ins-en-outs van WordPress kent en die actief bijdraagt aan WordPress.

Bekijk het overzicht van onze pakketten

Vergelijk je huidige site op onze hosting

Geef je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *Als je dit artikel leuk vond, dan moet je deze speciaal geselecteerde artikelen ook lezen!

One response to “Wij zijn verk(n)ocht!”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Ervaringen van anderen