Op 28 maart 2023 spreekt Ramon op de Meetup Antwerpen over duurzaamheid

Inhoudsopgave van: Op 28 maart 2023 spreekt Ramon op de Meetup Antwerpen over duurzaamheid

Categorie: Duurzaamheid , Meetups en WordCamps | Tags: duurzaamheid, meetup

Een aankondiging: op 28 maart zal Ramon spreken op de WordPress Meetup Antwerpen over het onderwerp duurzaamheid. Hij heeft al een soortgelijke presentatie gegeven op de WordPress Meetup Amsterdam van 31 januari, maar dit verhaal is te belangrijk om binnen de landsgrenzen te houden. Bovendien zijn er sinds de eerste versie meerdere aanpassingen gemaakt waardoor je nog meer mee naar huis gaat nemen!

Hij zal het gaan hebben over de uitstoot, en met name het reduceren ervan, van je website, en servers in het algemeen. Ook laat hij zien hoe je qua bedrijfsvoering makkelijk een flinke reductieslag kunt slaan. Een uitgelezen kans voor eenieder die een eigen site heeft, sites bouwt, of als je wel eens naar een meetup of WordCamp gaat! Uiteraard zal hij per trein afreizen naar Antwerpen en niet de auto pakken.

Zien we je daar? Deelname is geheel gratis!
PS: als de trein niet past, kun je ook kijken naar de flixbus of een alternatief, zie voor meer tips: https://www.lessgogogo.com/

Geef je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *Als je dit artikel leuk vond, dan moet je deze speciaal geselecteerde artikelen ook lezen!


Ervaringen van anderen