Ontdek of jij per ongeluk ook bezoekers van je website jaagt EN hoe je dat voortaan voorkomt

Inhoudsopgave van: Ontdek of jij per ongeluk ook bezoekers van je website jaagt EN hoe je dat voortaan voorkomt

Categorie: Meetups en WordCamps | Tags: bezoekers, potentiële klanten trekken, WCNL, WordPress

Dat is het onderwerp dat Hieke van Hoogdalem – eigenaar van Bureau Ganzenveer 2.0 en reseller bij ManagedWPHosting – behandelt op zondag 16 oktober tijdens WordCamp NL. In het Engels, want er komen ook veel mensen van buiten ons land. Duur: 30 minuten.

WordCamp NL is een jaarlijks evenement waar je in 2 dagen alles kunt leren over WordPress. Er komen zo'n 400 ondernemers bij elkaar.

Take home message

De bodemlijn van Hiekes presentatie is dat veel ondernemers uit enthousiasme over hun vak onhandige dingen doen op hun website. Ze verplaatsen zich niet in de klant, die bij lange na niet zo veel weet over dat vak als zijzelf. Wat er dan gebeurt, is bijvoorbeeld:

Dan denk je natuurlijk: "Ja, dus?! Waarom is dat erg?"

Nou, hierom: het gevolg van deze manier van jezelf presenteren, is dat de drukke, scannende bezoeker niet in één oogopslag ziet wat jij kan betekenen voor hem of haar. De bezoeker verlaat jouw site, zoekt een andere ondernemer – jouw concurrent – en komt nooit meer bij je terug.

Zonde, gemiste kans!

Dus: help je bezoeker én jezelf door je website goed in te richten. Wat veel ondernemers fout doen – waardoor ze bezoekers wegjagen – en hoe je die klantenverjagers omzet in klantentrekkers, leer je dus op 16 oktober.

Sessie bijwonen

WordCamp is helaas al enige tijd uitverkocht; daarom staat er ook geen tijd van de presentatie in dit bericht. Maar – niet getreurd: je kunt na afloop alle sessie terugzien op www.wordpress.tv. Houd die site of de site van Bureau Ganzenveer 2.0 in de gaten voor de link naar de opname van Hiekes sessie.

Hier vind je de info over de presentatie 'How you drive away your website visitors unintentionally (and how to prevent this from ever happening again)' en een intro over Hieke.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang ook onze laatste handige tips en WordPress nieuwtjes.

  • Maximaal 1x per week
  • Makkelijk uitschrijven

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Een ogenblikjeBedankt voor je inschrijving!


 

Geef je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *Als je dit artikel leuk vond, dan moet je deze speciaal geselecteerde artikelen ook lezen!


Ervaringen van anderen