Managed WooCommerce hosting in Nederland voor webshop

Managed WooCommerce hosting in Nederland voor webshop

Supersnelle Ecommerce NVME hosting

Om jouw webshop zo optimaal mogelijk te laten draaien, is het van groot belang dat je voor de beste WooCommerce hosting gaat. Het laatste wat je wilt is dat je een webshop hebt met een dusdanige lange wachttijd dat de bezoekers naar de concurrenten gaan en managed WooCommerce hosting kan daar zeker bij helpen. Daarom is het zeker aan te raden om voor de snelle en stabiele NVME WooCommerce hosting van Managed WP Hosting te kiezen. Dit zorgt er niet alleen voor dat je bent verzekerd van een snelle website, maar wij maken ook nog eens dagelijks meerdere back-ups voor je en regelen de diverse WordPress-updates. Meer weten over WooCommerce hosting in Nederland door onze specialisten? Neem direct contact met ons op of lees rustig verder!

Neem contact op

Voordelen webshop hosting voor je bezoekers

GRATIS inbegrepen bij onze hosting

Probeer de snelste Ecommerce hosting zelf uit met een GRATIS demo

Ben jij benieuwd of onze Ecommerce hosting echt zoveel sneller is dan je huidige hosting? Wij bieden een gratis demo. Test zelf en onafhankelijk de verschillen. We weten zeker dat het je bevalt en je meteen wilt blijven. Meer dan 90% is direct overtuigd.

Gratis demo aanvragen

Bekijk onze Ecommerce en Dedicated hosting pakketten

Grootbedrijf & e-commerce

Je site staat op een gedeelde server en heeft zijn eigen recources die enkel voor jouw site zijn.

Ecommerce – S € 42 per maand Ecommerce – M € 52 per maand Ecommerce – L € 75 per maand
Opslag, Dataverkeer17 GB, 500 GB25 GB, 500 GB40 GB, 500 GB
PHP geheugen, CPU Cores7 GB, 12 cores8 GB, 14 cores10 GB, 14 cores
Dagelijkse backup6 maanden
+ 12 dagelijkse database backups
6 maanden
+ 12 dagelijkse database backups
6 maanden
+ 12 dagelijkse database backups
Premium DNSYesYesYes
Redis object cacheYesYesYes
Litespeed EnterpriseNVME PHP cachesNVME PHP cachesNVME PHP caches
Opslag Enterprise NVME SSD Enterprise NVME SSD Enterprise NVME SSD
Malware verwijderen bij verhuizing (Bestandsinfecties)YesYesYes
Kies dit pakketKies dit pakketKies dit pakket

Grote complexe websites & e-commerce

Een volledig eigen server, ideaal voor een grotere site of als je meerdere kleinere sites op een eigen server wil hosten.
Opslag en dataverkeer is uitbreidbaar. Staat er een + bij Server geheugen of Cores, dan zijn die ook uitbreidbaar.
Tot 2 uur premium siteverhuizing inbegrepen.

Profi – S € 120 per maand Profi – M € 150 per maand Profi – L € 225 per maand
Opslag, Dataverkeer60 GB, 1 TB90 GB, 1 TB220 GB, 2 TB
Server geheugen, CPU Cores16+ GB, 6 cores16+ GB, 8 cores16+ GB, 12+ cores
Dagelijkse backup6 maanden
+ 12 dagelijkse database backups
6 maanden
+ 12 dagelijkse database backups
6 maanden
+ 12 dagelijkse database backups
Premium DNSBetaalde optieBetaalde optieBetaalde optie
Redis object cacheYesYesYes
Litespeed EnterpriseNVME PHP caches
Litespeed mogelijk
NVME PHP caches
Litespeed mogelijk
NVME PHP caches
Litespeed mogelijk
Opslag Enterprise NVME SSD Enterprise NVME SSD Enterprise NVME SSD
Malware verwijderen bij verhuizing (Bestandsinfecties)FUPFUPFUP
Kies dit pakketKies dit pakketKies dit pakket

Reviews van onze webhosting klantenWat is WooCommerce?

Voor het geval je niet precies weet wat WooCommerce is en wat WooCommerce hosting exact inhoudt, leggen we dat eerst even uit. WooCommerce is een open source e-commerce plug-in voor WordPress. Met deze plug-in is het dus mogelijk om eenvoudig een webshop te maken van jouw bestaande website. WooCommerce is inmiddels uitgegroeid tot één van de meest gebruikte webshopsystemen wereldwijd met zéér veel functionaliteiten. Vanwege het feit dat WooCommerce open source is, zijn veel mensen bezig met de ontwikkeling ervan. Zo breidt het aantal plug-ins zich snel uit en zijn er inmiddels ook koppelingen met de meeste software, zoals boekhoud- en betaalsystemen, aanwezig.

Het feit dat WooCommerce zo snel is uitgegroeid tot een populair webshopsysteem over de hele wereld, komt vanzelfsprekend niet zomaar uit de lucht vallen. Hier zijn een aantal fraaie voordelen aan verbonden. WooCommerce is bijvoorbeeld zeer gebruiksvriendelijk, wat ideaal is omdat iedereen er direct mee aan de slag kan. Daarnaast is het gratis en dat geeft je de mogelijkheid om met WooCommerce te experimenteren zonder dat je er geld aan uit hoeft te geven. Uiteraard is het aan jezelf of je later voor betaalde plug-ins en extensies kiest. Het is in ieder geval goed om te weten dat er gratis ook al voldoende mogelijkheden zijn om een mooie webshop te starten. Een ander voordeel is de schaalbare WooCommerce hosting. Of je nu een hele kleine webwinkel hebt of over een webshop gaat die duizenden bestellingen op een dag verwerkt: kies je de juiste WooCommerce hosting, dan zal jouw webshop ongetwijfeld goed gaan draaien.

WooCommerce hosting: snel, krachtig én veilig

Een nadeel van WooCommerce is dat het populair is bij iedereen en dus óók bij hackers. Het is daarom verstandig om jouw webshop te allen tijde up-to-date te houden en WooCommerce hosting in Nederland van Managed WP Hosting helpt daar natuurlijk goed bij. Bovendien is het goed om te weten dat de core van WooCommerce degelijk werd geprogrammeerd en dat het daarom ook SEO-technisch een goede keuze is.

Kies je de juiste WooCommerce hosting en een goede combinatie van plug-ins, dan heeft jouw WooCommerce webshop een korte laadtijd dat op zijn beurt weer voor meer conversie zorgt. Ga je voor hosting van jouw WooCommerce van Managed WP Hosting? Dan kan je rekenen op een extreem snelle website, supersnelle winkelmandjes en check-outs en vlot productenbeheer! Daarnaast kan je (gratis) rekenen op zes maanden back-ups, een steengoed Sectigo TLS beveiligingscertificaat (https in je adresbalk), tot twee uur siteverhuizing (ook in het weekend of de avonduren en wereldwijde CDN.

Heb je een speciaal WordPress theme nodig voor WooCommerce?

Nee, wanneer je reeds een bestaande website hebt, kan je met WooCommerce eenvoudig en snel een webshop toevoegen. Je gaat bij jouw WordPress website naar jouw plug-ins en kiest er vervolgens voor om een nieuwe toe te voegen. Zoek op ‘WooCommerce’, waarna je deze plug-in kunt installeren. Heb je het geactiveerd? Dan doorloop je de WooCommerce-installatiewizard en je kunt aan de slag!

Waar let ik op bij het kiezen van een WooCommerce theme?

Heb je nog geen bestaande website? Dan is het slim om een WooCommerce theme te kiezen. Dit zorgt er namelijk voor dat de opmaak al op e-commerce hosting gericht is. Hieronder volgen een aantal tips, waarvan wij als WooCommerce hosting partij in Nederland denken dat ze goed van pas kunnen komen:

Supersnelle E-commerce NVME hosting

Heb je een erg drukbezochte webshop of streef je simpelweg naar het allerbeste? Dan doe je er goed aan om voor de beste WooCommerce hosting van Managed WP Hosting te kiezen. Wij bieden hiervoor namelijk NVME WooCommerce Dedicated Hosting aan, waarbij je een server krijgt waarbop alleen jouw website staat. Iedere maand krijg je maar liefst één of zelfs twee TB dataverkeer. Heeft jouw webshop pieken in het verkeer tijdens bijvoorbeeld Black Friday of Cyber Monday? Geen probleem, want dat kunnen onze servers met gemak aan. Al onze servers staan in Nederlandse datacenters, waardoor veiligheid gegarandeerd is. Alles is uiteraard volledig conform GDPR- en AVG-regelgeving.

Managed WP Hosting is al jaren één van de top managed WooCommerce hosting providers en wij zijn dan ook volledig gespecialiseerd in WordPress hosting met een focus op continue snelheidsverbeteringen. Voordelen van een samenwerking met Managed WP Hosting zijn niet alleen dat onze WooCommerce hosting razendsnel en veilig is; wij zijn ook nog eens iedere dag bereikbaar, hebben een telefonische helpdesk en kunnen een zeer hoge klantbeoordeling overleggen. Wil je ook eens testen of onze e-commerce hosting echt zoveel sneller is dan jouw huidige hosting? Dan kan je gebruikmaken van onze gratis demo, waarbij je zelf en onafhankelijk de verschillen kunt ontdekken.

Ga jij ook voor de beste WooCommerce hosting? Neem contact met ons op!

Wil jij profiteren van een razendsnelle én veilige webshop en kan je daarvoor wel speciale WooCommerce hosting in Nederland gebruiken? Neem dan snel contact met ons op, zodat we de mogelijkheden met je kunnen bespreken en je de voordelen kunnen uitleggen. Bovendien kan je gratis een demo aanvragen om de voordelen ook daadwerkelijk alvast te ervaren. Bel ons gerust eens op via 036-2002290 en bespreek al jouw wensen en behoeften met onze specialisten.

Neem contact op