Gebruik je al de Yoast SEO plugin en heb je je XML sitemap aanstaan?

Goed bezig!

 

Maar het kan nog beter .. 

Want .. hoewel de XML sitemap wel per pagina (of blogbericht) kijkt of er plaatjes aanwezig zijn, is de plaatjes-detectie-werking ervan minimaal. Gebruik je bijvoorbeeld een extra plugin die mooie galleries of sliders maakt ? Grote kans dat de Yoast SEO plugin deze niet oppikt en dus ook niet in je sitemap toont.

En dat is zonde! Want als je relevante plaatjes of fotos hebt wil je daar ook op gevonden worden!
Daarom hebben wij een addon gemaakt, met deze extra plugin kunnen we zorgen dat de SEO plugin wel degelijk de extra plaatjes snapt en toont in het XML bestand. Zelfs als ze "inline" met HTML gemaakt worden (veel image sliders en slideshows gebruiken dit).
Ook toont deze plugin als hij in het bericht plaatjes aantreft:

mp_yoast_seo_xml_images_addon_notice

Koop de add-on voor Yoast SEO direct!

 

Nog niet geheel overtuigd? Zie hierbij de voor en na screenshots van de XML sitemap van opsicilie.nl/page-sitemap.xml de plaatjes zijn klikbaar voor een vergroting, let op de kolom "Images".

Before
Zonder de addon
After
Met de addon

Bekijk de add-on voor Yoast SEO!


Geef je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Geef je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Ervaringen van anderen

Lees ook

 • Ontdek of jij per ongeluk ook bezoekers van je website jaagt EN hoe je dat voortaan voorkomt

  WordCampNL

  Dat is het onderwerp dat Hieke van Hoogdalem – eigenaar van Bureau Ganzenveer 2.0 en reseller bij ManagedWPHosting – behandelt op zondag 16 oktober tijdens WordCamp NL. In het Engels, want er komen ook veel mensen van buiten ons land. Duur: 30 minuten. WordCamp NL is een jaarlijks evenement waar je in 2 dagen alles kunt […]

 • Plugin updates, een handige melding

  Veiligheid

  Wie kent het niet? Er zijn een aantal plugins gedownload of actief op uw site, maar soms ontbreekt het even aan de tijd om duidelijk te zien dat er een broodnodige update klaarstaat. Wellicht een update die essentieel is voor het oplossen van een veiligheidslek!

 • Maak geen speurtocht voor de bezoekers van je website!

  Algemeen

  Bezoek jij wel eens een website zonder dat je een doel hebt? Ik niet! Maar ik kom wel vaak op websites waar het een enorme speurtocht is naar wat ik zoek. Weet je wat ik dan doe? Dan ga ik naar de concurrent die het wel goed geregeld heeft. Dit is natuurlijk erg zwart/wit, maar te […]