Matomo analytics

Matomo analytics dienst

Met onze Matomo dienst zit je helemaal AVG en GDPR safe! Wij regelen de Matomo software zodat jij alleen de Matomo tracker op je site hoeft te zetten. Kies (net als wij) voor privacy en maak ook de switch van Google Analytics naar Matomo!

Onze pakketten hebben geen vooraf gestelde limieten op aantallen bezoekers. Zo kun je al starten met een enkele site met veel bezoekers of bijvoorbeeld meer sites met weinig bezoekers.

Krijg de standaard Matomo functionaliteiten inclusief (onder andere):

Voordelen Matomo:

Matomo analytics bestellen

Dedicated matomo analytics servers zijn ook beschikbaar ( Prijzen vanaf € 2160 per jaar ). Volledige vrijheid: Upload je eigen premium features; Geen gedeelde processor; EPYC processoren en NVME opslag zijn mogelijk.

Een hit in Matomo

Bij Matomo worden de volgende opties gezien als een hit:

In de meeste gevallen is het een paginabezoek, zoekactie of een outlink. Als je weet hoeveel paginabezoeken (views) je hebt per maand dan moet je daar ongeveer 25% bij optellen voor het aantal hits. Stel je hebt 1.000 paginabezoeken per maand, dan zijn de matomo hits dus ongeveer 1.250 per maand. Uiteraard hangt dit sterk van je site en je instellingen af.

Overstappen naar Matoma vanaf Google Analytics

Als je nu nog Google Analytics hebt, dan kun je gaan naar het Admin panel, daar klik je door op Eigenschappen (Property settings) en verderop staat dan de Property Hit Volume. Bekijk dan de laatste waarde, in dit geval de 4110 hits. Neem voor de zekerheid er ook een procent of 10 bij en dan heb je de Matomo hits.

Matomo analytics bestellen

Matomo analytics zonder zorgen

Geen gedoe met GDPR: Onze Matomo dienst draait op eigen high availability servers in Rotterdam.

Je kunt meestal dezelfde dag al aan de slag!

Veilige cloudopslag en snelle statistieken

Op onze solide high-availability servers