Onze keus: een veilige keus

Inhoudsopgave van: Onze keus: een veilige keus

Categorie: Algemeen | Tags: nederland, overname, privacy, servers, sneller, veiliger, zelfstandig, zelfstandigheid

Snelheid, veiligheid en ondersteuning: daar staan wij voor bij ManagedWPHosting. Hoe wij dat garanderen? Door volledig zelfstandig te opereren. Wij vallen niet onder een grote paraplu van andere webhostingbedrijven. En werken liever met een eigen server inplaats van een gehuurd exemplaar van iemand anders. Dit maakt dat wij in staat zijn onze eigen keuzes te maken. Wat die keuzes behelzen? Snellere laadtijden, veilige hosting en een kundige helpdesk. Voor jou.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang ook onze laatste handige tips en WordPress nieuwtjes.

  • Maximaal 1x per week
  • Makkelijk uitschrijven

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Een ogenblikje

Bedankt voor je inschrijving!

 

Steeds meer overnames door TWS

β€œDe Nederlandse hostingmarkt gaat consolideren.” Zo begon een artikel op Computable in 2011. Zeven jaar later lijkt het in 2018 echt te gaan gebeuren. Waarom? Omdat je steeds vaker ziet dat Total Webhosting Solutions webhostingbedrijven overneemt. Inmiddels heeft TWS groep al 11 bedrijven onder haar naam ondergebracht, waaronder Savvii, Versio en Yourhosting. De overnames van de eerste twee bedrijven uit dit lijstje lijken overigens al te leiden tot flinke prijsverhogingen ( van 10 naar 29.95 en van 0.50 naar 2.50 euro per maand resp ). Al deze bedrijven opereren dus onder een paraplu, die van TWS. De "eindbaas" is dus de baas van de baas geworden.

Update:

In de lijst staan inmiddels ook deHeeg, Sohosted, Realhosting, Realtime Register, Reviced (voorheen Deziweb), Argeweb, PCExtreme en Axarnet.

Wij willen zelf bepalen

We snappen waarom sommige bedrijven deze keuze maken, maar wij staan liever stevig op eigen benen. Daarom opereren wij volledig zelfstandig en alle servers zijn helemaal van onszelf. Waar die gevestigd zijn? Gewoon in Nederland! Dit geeft niet alleen een technisch voordeel, zoals betere snelheid en hogere zoekmachine posities, maar ook een juridisch voordeel. Doordat jouw data in Nederland geplaatst wordt, ben je er zeker van dat de privacy van jouw data is gewaarborgd. Dat is prettig voor jou – en ook voor je klanten.

Sneller en veiliger

Wij doen er echt alles aan om de beste Managed WordPress hoster van Nederland te zijn. En dat gaat nu eenmaal niet als anderen voor je beslissen. Ons werk draait het om snelheid, veiligheid en ondersteuning. Het is zelfs zo dat jouw WordPress website met onze business setup gegarandeerd minimaal tweemaal sneller werkt dan bij andere aanbieders. Bewijs zien? Dat kan. En helemaal voor niks. Kom maar op met je website. Met een gratis test bewijzen wij dat je veel meer uit je website kunt halen dan je nu doet.

Geef je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *Als je dit artikel leuk vond, dan moet je deze speciaal geselecteerde artikelen ook lezen!


Ervaringen van anderen