Managed WordPress Hosting

Wij zijn een webhost met échte kennis van
WordPress zaken, ook als het om maatwerk gaat.

Altijd inbegrepen

  • Snelle servers met SSD schijven, Git & WP-CLI
  • WordPress Core upgrades
  • Backups altijd lang bewaard op meerdere locaties
  • Expert WordPress support, ook in het weekend
  • Veilige installatie
  • SSL email, veilige HTTPS webmail & out-of-office
  • Supersnelle varnish cache

Onze keus: een veilige keus


Krijg automatisch een mailtje bij een nieuw blog-bericht

Snelheid, veiligheid en ondersteuning: daar staan wij voor bij ManagedWPHosting. Hoe wij dat garanderen? Door volledig zelfstandig te opereren. Wij vallen niet onder een grote paraplu van andere webhostingbedrijven. En werken liever met een eigen server inplaats van een gehuurd exemplaar van iemand anders. Dit maakt dat wij in staat zijn onze eigen keuzes te maken. Wat die keuzes behelzen? Snellere laadtijden, veilige hosting en een kundige helpdesk. Voor jou.

Steeds meer overnames door TWS

“De Nederlandse hostingmarkt gaat consolideren.” Zo begon een artikel op Computable in 2011. Zeven jaar later lijkt het in 2018 echt te gaan gebeuren. Waarom? Omdat je steeds vaker ziet dat Total Webhosting Solutions webhostingbedrijven overneemt. Inmiddels heeft TWS groep al 11 bedrijven onder haar naam ondergebracht, waaronder Savvii, Versio en Yourhosting. De overnames van de eerste twee bedrijven uit dit lijstje lijken overigens al te leiden tot flinke prijsverhogingen ( van 10 naar 29.95 en van 0.50 naar 2.50 euro per maand resp ). Al deze bedrijven opereren dus onder een paraplu, die van TWS. De "eindbaas" is dus de baas van de baas geworden.

Update:

In de lijst staan inmiddels ook deHeeg, Sohosted, Realhosting, Realtime Register, Reviced en Axarnet.

Wij willen zelf bepalen

We snappen waarom sommige bedrijven deze keuze maken, maar wij staan liever stevig op eigen benen. Daarom opereren wij volledig zelfstandig en alle servers zijn helemaal van onszelf. Waar die gevestigd zijn? Gewoon in Nederland! Dit geeft niet alleen een technisch voordeel, zoals betere snelheid en hogere zoekmachine posities, maar ook een juridisch voordeel. Doordat jouw data in Nederland geplaatst wordt, ben je er zeker van dat de privacy van jouw data is gewaarborgd. Dat is prettig voor jou – en ook voor je klanten.

Sneller en veiliger

Wij doen er echt alles aan om de beste Managed WordPress hoster van Nederland te zijn. En dat gaat nu eenmaal niet als anderen voor je beslissen. Ons werk draait het om snelheid, veiligheid en ondersteuning. Het is zelfs zo dat jouw WordPress website met onze business setup gegarandeerd minimaal tweemaal sneller werkt dan bij andere aanbieders. Bewijs zien? Dat kan. En helemaal voor niks. Kom maar op met je website. Met een gratis test bewijzen wij dat je veel meer uit je website kunt halen dan je nu doet.

Geplaatst in Algemeen Getagd met , , , , , , ,

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

Krijg automatisch een mailtje bij een nieuw blog-bericht
Domeinnaam checker

Lees vorig bericht:
Aangesloten bij Webwinkelkeur

Goed nieuws! ManagedWPHosting is sinds september dit jaar aangesloten bij Stichting Webwinkelkeur als lid. Een topbeslissing, want wij worden extra gecontroleerd...

Sluiten