Stel, je hebt een mooie WordPress site op www.domein1.nl en heb ook domein-1.com (of domein2.be). Als deze is toegevoegd aan je hostingpakket gaat WordPress keurig laden. Maar hoe zorg je dat iedereen altijd uitkomt op www.domein1.nl ?

Gelukkig zijn er meerdere manieren om het te doen, zelf programmeren in bijvoorbeeld de .htaccess of .. direct de meest makkelijke gebruiken: het installeren van de plugin Force Domain Redirect. Deze fijne plugin zorgt ervoor dat, ongeacht welke domeinen er extra zijn, je bezoekers altijd het domein in de adresbalk krijgen (middels een nette 301 redirect) dat ingesteld is in je WordPress admin. Het mooie is dat er geen code wijzigingen nodig zijn en je dus ook geen fouten kunt maken.


Geef je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Geef je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Ervaringen van anderen

Lees ook

 • Aangesloten bij Webwinkelkeur

  Algemeen

  Goed nieuws! ManagedWPHosting is sinds september dit jaar aangesloten bij Stichting Webwinkelkeur als lid. Een topbeslissing, want wij worden extra gecontroleerd en jij kunt ons als kundige leverancier extra waarderen met een online review! Daarmee help je anderen ook een juiste beslissing te maken en voor ons te kiezen voor WordPress webhosting. Zien we je review straks […]

 • WooCommerce algemene voorwaarden knopje bij checkout

  WooCommerce webshop

  Heb je een mooie WooCommerce webshop? Mooi! Super flexibel, en fijn in te stellen. Je kunt ook iDeal betalingen ontvangen via bijvoorbeeld Mollie. Wist je dat je bij de "checkout" een knopje kunt krijgen met "Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ik ga hiermee akkoord" ? Ook bekend als "ik ga akkoord met de algemene […]

 • Bij mijn nieuwe host werkt het uploaden niet, bij mijn oude wel

  Algemeen

  Ben je recent verhuisd naar een nieuwe hosting aanbieder? Gefeliciteerd! Dubbel gefeliciteerd als je voor ons hebt gekozen 🙂 Soms kan het voorkomen dat je uploads na het verhuizen ineens niet meer werken, wij laten zien hoe je dat makkelijk kan oplossen.