De snelste WordPress hoster van 2019: wie is het nu echt?

Inhoudsopgave van: De snelste WordPress hoster van 2019: wie is het nu echt?

Categorie: The quest for speed | Tags: 2019, lijstje, snelheid, sneller, snelste, speed, toplijst, webhoster, webhosting

Je kent ze wel: jaarlijkse lijstjes met trends voor het nieuwe jaar of “de beste … van 2019” (of 2018, 2020, noem het jaar maar). Wat is zo’n lijst nu echt waard? Daar gaan we het eens over hebben. In dit geval de snelste WordPress webhosting. Laat je vooral verrassen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang ook onze laatste handige tips en WordPress nieuwtjes.

  • Maximaal 1x per week
  • Makkelijk uitschrijven

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Een ogenblikje

Bedankt voor je inschrijving!

 

We willen allemaal toplijstjes

Eigenlijk zijn we er zelf schuldig aan. We willen namelijk toplijstjes. Weten waar we op moeten letten in een bepaald vakgebied: de trends voor het nieuwe jaar; of door de bomen het bos kunnen zien: de beste dienstverlener op een bepaald gebied. Heb je zelf geen kaas gegeten van een bepaalde markt, dan lijkt zo’n lijstje heel handig. Maar is dat zo? Is “de beste WordPress hoster 2019” ook echt de beste van Nederland?

De snelste WordPress hosting. Of toch niet…

Ieder jaar verschijnt er ergens een lijst met de snelste WordPress hosting of hoster van dat jaar. De nummer 1 is dan de snelste van Nederland. Uit die lijst:daar zit ‘m nu precies het probleem(?). Die lijst is namelijk geen complete lijst met alle hostingbedrijven in Nederland. Ook niet met alle WordPress hostingbedrijven. Terwijl je dat wel zou verwachten. Toch?

Je krijgt een momentopname

Zo’n overzicht is ook nog eens een momentopname. De test draait over een periode van 2 weken. Je kunt je afvragen of dat representatief is. Zou je dat niet beter over een langere periode kunnen testen? Of zelfs continu, zoals wij dat doen? Snelheid is namelijk onze obsessie, daarom houden wij het continu in de gaten.

Maar het staat er toch?

Je zou zeggen: er staat “de snelste WordPress hostingbedrijven van Nederland” boven die lijst. Dan zouden ze toch alle hosters getest hebben voor de uitslag? Dat is helaas niet zo. Er staan geselecteerde partijen in die lijst, bijvoorbeeld omdat ze zich hebben aangemeld of omdat ze zijn aangesloten bij het platform waar de lijst op wordt gepubliceerd.

Zijn ze dan niet snel?

Willen we dan zeggen dat die hostingbedrijven niet snel zijn? Zeker niet.

Het is niet aan ons om dat oordeel te vellen. De claim van de snelste WordPress host van 2019 gaat alleen niet volledig op, omdat niet alle hostingpartijen in Nederland zijn opgenomen in de vergelijking. Ze hebben een vergelijking gedaan onder 10 hostingbedrijven. Terwijl er honderden (!) zijn…

Zijn wij jaloers?

Of we jaloers zijn, vraag je? Nee joh, we gunnen iedereen zijn gloriemoment. Maar voor jou is het zo jammer, omdat je beter kan krijgen wanneer je niet enkel op zo’n lijst afgaat. De snelste uit de lijst is niet perse de snelste van Nederland, zolang niet iedereen wordt meegenomen in de vergelijking. Terwijl je mag verwachten dat zo’n lijst compleet is.

Ontdek zelf wie de snelste WordPress host voor jou is

Wij zijn niet bang voor een beetje concurrentie. En al helemaal niet als het gaat om snelle WordPress hosting. Dan gaan we graag de strijd aan. Met name de strijd om te bewijzen dat wij de snelste WordPress hosting van Nederland hebben. Zulke nerds zijn wij dan ook wel weer: wij willen wel de snelste en beste zijn. Dat bewijzen we graag aan jou.

Test ons zelf en ervaar snelle WordPress hosting

Om te bewijzen hoe snel onze WordPress hosting is, bieden we je een gratis test aan. Laat ons een kopie van jouw website maken op onze servers en ervaar zelf wat snelle WordPress hosting is. Gratis, dus zonder risico. En je zit nergens aan vast. Laat deze kans niet liggen. Blijf je bij jouw huidige hoster? Even goede vrienden.

Gratis test aanvragen
  • Een korte vraag om massa robot inzendingen tegen te gaan.
    Bijvoorbeeld: Zoekmachine, via een vriend, via een andere site etc..

Ps. onze helpdesk is bij problemen ook buiten kantooruren bereikbaar. Niet dat we verwachten dat je het nodig hebt, maar áls je eens een megaspoedje hebt .. dan zijn wij er voor je.

Geef je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *Als je dit artikel leuk vond, dan moet je deze speciaal geselecteerde artikelen ook lezen!


Ervaringen van anderen